Spara pengar till bra ränta – tryggt och effektivt

Det är aldrig för sent att börja spara pengar – till stort, som litet. Det kan vara allt från att starta ett sparande till dina barn, till en renovering eller till en drömresa. Hos oss kan du välja bland flera sparkonton för att hitta det som passar just dig. Du ansöker smidigt med hjälp av BankID på bara några minuter. Alla våra sparkonton omfattas av den statliga insättningsgarantin.

Sparkonto med ränta och insättningsgaranti 

Sparande på sparkonto innebär låg risk och kan få dina pengar att växa på lång sikt. Du kan själv välja om du vill kunna göra fria uttag eller om du vill låsa pengarna till en högre ränta. 

 

Ränta från första kronan

Hos oss får du alltid en bra ränta till låg risk. När du sätter in pengar på ett sparkonto växer de stadigt, utan att du egentligen behöver göra någonting. Räntan räknas från första kronan. 

 

Inga avgifter

Att spara pengar ska inte kosta något, självklart är det avgiftsfritt att spara hos oss. Du kan därför enkelt själv räkna ut hur mycket ränta du kommer att tjäna in genom sparkontot du väljer.

 

Statlig insättningsgaranti

Alla våra sparkonton skyddas av den statliga insättningsgarantin. Skyddet gäller upp till 1 050 000 kronor per person.

 

Läs mer

Spara smart

Vi vill hjälpa dig att spara smart. Därför har vi flera olika sparkonton för dig att välja mellan – så att du ska hitta det sparande som passar just dig bäst. Investera dina pengar genom att låta dem växa till en bra ränta hos oss!

Hur du bör tänka när du ska börja spara pengar

Enkelt att hålla koll på dina sparpengar!

I Collectors app har vi samlat allt på ett och samma ställe, för att du enkelt ska kunna hålla koll på dina sparpengar. Genom att ladda ner appen får du en tydlig översikt på din ekonomi, på ett snabbt och enkelt sätt. Var du än befinner dig!

Med Collectors app kan du:

 

  • Få en tydlig översikt över dina sparkonton
  • Se intjänad ränta på sparkonto
  • Se din aktuella sparränta
  • Göra insättningar och uttag
  • Öppna nya sparkonton

 

Länk till App Store Länk till Google Play

Produktinformation

Här har vi samlat information om våra villkor gällande allt ifrån grundläggande villkor till ångerrätt, statlig insättningsgaranti, avgifter och olika räntor – för att du enkelt ska kunna ta del av den information du behöver och vill ha. Om du undrar över något är du välkommen att höra av dig till oss så hjälper vi dig så snabbt som möjligt.

Till produktinformation

Adress

Lilla Bommens Torg 11

411 04 Göteborg

Box 11914, 404 39 Göteborg