Spara till något stort – eller litet!

Våra fasträntekonton ger dig förmånlig ränta och trygg insättningsgaranti. Med hjälp av BankID kan du öppna ett sparkonto på bara några minuter.

 

Öppna sparkonto

Fördelar med att binda dina pengar

Det är smart att placera dina pengar på ett bundet sparkonto (även kallat fasträntekonto), om du inte behöver ha tillgång till dina sparpengar på kort sikt. Då binder du dina pengar under en förutbestämd tid och till en fast ränta – en ränta som även kan vara högre om du väljer att binda under en längre tid. Det är alltså både tryggt och effektivt, innebär en låg risk och kan få pengarna att växa på sikt!

Välj ett sparande som passar dig! 

Det är aldrig för sent att öppna ett sparkonto, oavsett målet med ditt sparande – så lås pengarna till en högre ränta redan idag. Hur länge vill du binda räntan? Vi har flera olika sparkonton att välja mellan.

3-månaders sparkonto

Med Collector 3-mån sparkonto binder du dina pengar i 3 månader till en fast ränta helt utan avgifter. Tryggt och säkert. Engångsinsättning, där lägsta insättning är 10 000 kr.

6-månaders sparkonto

Collector 6-mån sparkonto för dig som vill ha stabilitet i ditt sparande. Bundet i 6 månader, engångsinsättning till en fast ränta helt utan avgifter. Lägsta insättning är 10 000 kr.

1-årigt sparkonto

För dig som vill spara på lite längre sikt har vi Collector 1-årligt sparkonto. Engångsinsättning på minst 10 000 kronor, till en fast ränta helt utan avgifter.

2-årigt sparkonto

Collector 2-årigt sparkonto är för dig som vill spara på längre sikt till bra ränta helt utan avgifter. Engångsinsättning med lägsta belopp om 10 000 kr till fast ränta.

Alla våra sparkonton skyddas av den statliga insättningsgarantin.

Att spara ska inte kosta något, hos oss är det avgiftsfritt att spara. Du kan därför enkelt själv räkna ut hur mycket ränta du kommer att tjäna in genom sparkontot du väljer. Alla våra sparkonton skyddas dessutom av den statliga insättningsgarantin. Skyddet gäller upp till 1 050 000 kronor per person.

Öppna sparkontoLäs om insättningsgarantin

Produktinformation

Här har vi samlat information om våra villkor gällande allt ifrån grundläggande villkor till ångerrätt, statlig insättningsgaranti, avgifter och olika räntor – för att du enkelt ska kunna ta del av den information du behöver och vill ha. Om du undrar över något är du välkommen att höra av dig till oss så hjälper vi dig så snabbt som möjligt.

 

Till produktinformation

Adress

Lilla Bommens Torg 11

411 04 Göteborg

Box 11914, 404 39 Göteborg