Trygg och smidig betalning med Collectors kreditkort

Collectors kreditkort Easyliving är ett Mastercard laddat med förmåner och försäkringar. Kortet kan användas på fler än 30 miljoner inköpsställen världen över, utan valutapåslag – ett perfekt kreditkort för dig som älskar att resa och vill slippa onödiga avgifter.

Ansök nu

Easyliving – upp till 56 dagar räntefri kredit

Vårt kreditkort Easyliving ger dig trygghet då det kan fungera som en extra buffert i plånboken för oväntade utgifter. Dessutom väljer du själv hur du vill betala – allt direkt eller dela upp dina köp och förläng betaltiden på dina fakturor. Du betalar alltså i din egen takt, med upp till 56 dagars räntefri kredit. 

 

Skydd vid små och stora köp

När du handlar med Collectors kreditkort online ingår flera förmåner i form av försäkringar, bland annat leveransförsäkring som ersätter skadad eller utebliven vara och allriskförsäkring som täcker oförutsedda skador på hushållsmaskiner i ditt hem. Om du har otur och inte kan gå på konserten du har bokat, ger evenemangsförsäkringen dig ersättning för avbeställning. Alla försäkringar är utan självrisk.

Läs mer om våra försäkringar

 

Smart inför och under resan

Om du bokar din resa med Collectors kreditkort ingår både avbeställningsskydd och en kompletterande reseförsäkring. Försäkringen täcker även eventuella skador som kan uppstå i ditt hem medan du är bortrest. Om du hyr bil utomlands ingår även självriskeliminering. Dessutom har kreditkortet 0 % i valutapåslag. Smart när du inte vill betala onödiga avgifter!

 

 

Kostnadsfritt extrakort

Du som har ett kreditkort hos Collector kan beställa ett extrakort till någon i familjen, helt utan kostnad. Extrakortet har samma funktioner som huvudkortet och fungerar helt enkelt som ett gemensamt kort där ni enklare kan hantera er gemensamma ekonomi. Ni kan även använda er av en och samma kredit när ni handlar och samtidigt ta del av samma förmåner.

 

Räkneexempel

Vid ett kreditbelopp om 20 000 kr med en årlig kreditränta om 18,65 %, 12 månatliga avbetalningsbelopp, 195 kr i årsavgift och 45 räntefria dagar har nyttjats uppgår den effektiva räntan nu till 18,67 % (från och med 2023-11-01). Det totala beloppet att återbetala blir nu 21 874 kr, vilket motsvarar ett månadsbelopp på 1 822 kr. Kom ihåg att detta är baserat på att krediten används utan avgift för kontantuttag eller liknande. Andra sätt att utnyttja krediten kan leda till högre effektiv ränta.

Collector Easyliving

 

 • 0 % i valutapåslag
 • Reseförsäkringar och avbeställningsskydd
 • Självriskeliminering på hyrbil utomlands
 • Inga aviavgifter
 • Tjäna cashback med Mastercard Travel Rewards
 • Delbetala i egen takt - Upp till 56 dagars räntefri kredit
 • Kostnadsfritt extrakort
 • Allriskförsäkring
 • Leveransförsäkring vid internetköp

 

Ansök om ett Collector Easyliving 

Mastercard Travel Rewards

Upp till 25% cashback hos 300+ butiker

Få cashback och unika erbjudanden hos hundratals varumärken i butik och online.

Läs mer om Mastercard Travel Rewards

Mastercard Travel Rewards

Upp till 25% cashback hos 300+ butiker

Få cashback och unika erbjudanden hos hundratals varumärken i butik och online.

Läs mer om Mastercard Travel Rewards

Koppla ditt kreditkort till SAS Eurobonus

Om du bokar och betalar din resa med Collectors kreditkort Easyliving ingår en rad förmåner. Du får bland annat extra reseförsäkring, avbokningsskydd om du skulle bli sjuk och slipper valutapåslag om du betalar med kortet i butiker och restauranger utomlands. Du kan dessutom samla extra poäng genom att koppla ditt kort till SAS Eurobonus.

Läs mer

Betalo – en ny form av kreditbetalning

Med Betalo-appen kan du enkelt betala räkningar och genomföra banköverföringar med ditt Easylivingkort. 

 • Nyttja din räntefria period och jämna ut månadskostnaderna
 • Få en bättre överblick över dina utgifter
 • För över pengar till svenska bankkonton

Upptäck Betalo

Vanliga frågor och svar

Vad krävs för att få ett kreditkort hos Collector? 

För att kunna ansöka om ett kreditkort hos oss på Collector finns det vissa krav som behöver uppfyllas. Du måste vara minst 20 år gammal och ha en stadigvarande inkomst på minst 200 000 kr om året. Det är också viktigt att ha en god ekonomisk historik, utan några betalningsanmärkningar och kunna visa upp en stabil betalningsförmåga. 

Enkel ansökningsprocess - preliminärt besked direkt 

Vi strävar efter att göra kreditkortsansökan så smidig och enkel som möjligt. Du kan ansöka om ditt kreditkort hos oss online eller via vår app. Du väljer själv hur hög limit du vill ha när du ansöker om ett kreditkort. Vi erbjuder limiter upp till 50 000 kronor där vi bedömer varje kreditkortsansökan individuellt och beviljar en limit utifrån din kreditvärdighet och förutsättningar. När du ansöker identifierar du dig med Bank-ID och får ett preliminärt besked efter att du slutfört din ansökan. 

Delbetala i din egen takt 

Med Collectors kreditkort har du upp till 56 dagars räntefri kredit. Det innebär att du har upp till 56 dagar på dig att betala, helt utan ränta. Väljer du i stället att dela upp din faktura, tillkommer ränta på det återstående beloppet. Du kan delbetala dina köp i 36 månader.  

Mastercard kreditkort 

Collector Easyliving är ett Mastercard. Mastercards kreditkort accepteras på miljontals platser över hela världen. Det omfattar butiker, restauranger, hotell, onlinebutiker och andra företag som tar emot kortbetalningar. Mastercard är ett av de mest globalt accepterade kreditkorten och kan användas i över 210 länder och territorier. 

Vad är Valutapåslag?

Valutapåslag är en extra kostnad som tillkommer när du gör köp eller transaktioner i en annan valuta än den som används på ditt kreditkorts- eller bankkonto. Det är en avgift på 1-3 % av det totala beloppet i den främmande valutan, för att täcka de kostnader som uppstår vid valutaväxlingen. Collector Easyliving har 0 % i valutapåslag.

Kan jag betala räkningar med mitt kreditkort?

Ja, med hjälp av tjänsten Betalo kan du enkelt betala räkningar och fakturor med ditt Easylivingkort. Du kan dessutom använda Betalo för att föra över pengar till svenska bankkonton.

Produktinformation

Här har vi samlat information om våra villkor gällande allt ifrån grundläggande villkor till ångerrätt, avgifter och olika räntor – för att du enkelt ska kunna ta del av den information du behöver och vill ha. Om du undrar över något är du välkommen att höra av dig till oss, så hjälper vi dig så snabbt som möjligt.

Till produktinformation

Adress

Lilla Bommens Torg 11

411 04 Göteborg

Box 11914, 404 39 Göteborg