Ett renoveringslån kan investera i både bostad och miljö

Ett renoveringslån är ett privatlån där du får använda pengarna till de projekt du själv önskar. Att låna pengar till just en renovering är en vanlig typ av lån – och blir en investering i både trivsel och värdet på din bostad. Vi förklarar mer i denna artikel!

24 november 2023 Privatlån

Nedan har vi listat några vanliga projekt som kan finansieras med hjälp av ett renoveringslån:

Köksrenovering

En köksrenovering är en stor investering i belopp, vilket gör det till ett av de projekt som är vanligt att man lånar pengar till. Eftersom köket är en central del av hemmet och en plats där man tillbringar mycket tid är det ofta en god investering i både trivsel och funktion. Med ett renoveringslån kan du skapa det kök du drömt om och samtidigt faktiskt öka värdet på din bostad.

Badrumsrenovering

Ett annat vanligt användningsområde för renoveringslånet är att finansiera en badrumsrenovering. Genom att uppgradera badrummet kan du förbättra både komfort och funktionalitet i hemmet.

Tillbyggnad eller ombyggnation

Att finansiera en tillbyggnad eller ombyggnation av bostaden kan även ett renoveringslån hjälpa till med. Vare sig det handlar om att bygga ut huset för att få ett eller flera extra rum, förlänga sommaren med en inglasad altan eller bygga ett garage!

Energibesparande åtgärder

Idag väljer många att använda renoveringslån för att genomföra energieffektiva alternativ i hemmet, någonting som verkligen investerar i bostaden. Det kan inkludera allt från installation av solceller, till en uppdatering av energieffektiva fönster och isolering av väggar och tak. Det här kan hjälpa dig att sänka dina energikostnader på lång sikt och göra ditt hem mer hållbart. Genom att använda ditt renoveringslån till energilösningar investerar du i både din bostad och miljön. Smart!

Läs mer om energibesparande renoveringar du bör satsa på här

Med ett renoveringslån hos Collector kan du förverkliga dina projekt, stora som små, utan att ta av dina besparingar. Oavsett om du planerar en köksrenovering eller om du vill installera energieffektiva lösningar, är vi här för att hjälpa dig att göra det möjligt.

Ansökan sker smidigt online!

Ansök om ett renoveringslån

Adress

Lilla Bommens Torg 11

411 04 Göteborg

Box 11914, 404 39 Göteborg