Just nu förekommer det bluff-sms med Collector som avsändare. Klicka inte på några länkar i mottaget sms. Ring inte något uppgivet nummer. Om du gjort något av detta, eller signerat med BankID, kontakta genast din bank som utfärdat ditt BankID. Vidarebefordra falskt sms till polisens tipslinje: 7726

En exklusiv sparprodukt med högre ränta

Det ska vara enkelt och tryggt att spara. Med vårt nya Sparkonto Extra får du en attraktiv ränta där dina pengar skyddas av statlig insättningsgaranti – helt utan avgifter. 

 

  • 3,95% rörlig ränta
  • Två fria uttag per år
  • Minsta sparbelopp 250 000 kronor


Vi ser fram emot att hjälpa dig nå dina sparmål. Öppna ditt konto idag och låt oss ta hand om resten.

Öppna Sparkonto Extra

Attraktiv ränta

Vi vet att det är viktigt att du får en bra avkastning på dina pengar när du sparar. Därför erbjuder vi en ränta som är bland de mest konkurrenskraftiga på marknaden idag. 

Genom att placera dina besparingar i Sparkonto Extra får du en bra avkastning som hjälper dig att nå dina mål – snabbt, tryggt och enkelt.

För att ta del av vårt unika erbjudande på denna produkt behöver du spara minst 250 000 kronor. Ansökan sker smidigt med hjälp av BankID.

Produktinformation


Inga avgifter

Vi förstår vikten av att få ut mesta möjliga av dina pengar när du sparar. För oss är det därför viktigt att kunna erbjuda en transparent och rättvis produkt, utan extra kostnader. När du sparar hos oss behöver du inte oroa dig för några dolda avgifter som kan påverka din totala avkastning.


Insättningsgaranti

Alla våra sparkonton skyddas av den statliga insättningsgarantin. Skyddet gäller upp till 1 050 000 kronor per person.

 

Läs mer

Vad innebär insättningsgarantin?

De flesta svenskar har någon form av sparande – stort eller litet och med mer eller mindre regelbundna avsättningar. Oavsett vilken typ av sparare man är vill man få största möjliga avkastning på sina pengar, utan att ta allt för stora risker. Därför kan det vara bra att känna till den statliga insättningsgarantin.

Läs mer

Öppna Sparkonto Extra

Att komma i gång och börja spara hos oss är enkelt. Med hjälp av BankID kan du öppna ett Sparkonto Extra på några minuter.

Öppna Sparkonto Extra

Adress

Lilla Bommens Torg 11

411 04 Göteborg

Box 11914, 404 39 Göteborg