Easyliving

Vi har samlat förmåner och försäkringar som förenklar ditt liv i ett kreditkort. Du kan få upp till 100 000 kronor i kredit och räntefria köp i upp till 56 dagar.

Ansök om Easyliving

Ett kreditkort för dig som ofta är på resande fot och vill slippa onödiga avgifter. 

Inga aviavgifter eller valutapåslag
Delbetala i egen takt 

Reseförsäkring & avbeställningsskydd

Evenemangsförsäkring

Allriskförsäkring

Leveransförsäkring vid internetköp

Förlängd garanti på vitvaror & hemelektronik

Se produktinformation och försäkringar.

 Ansök om Easyliving

Ha koll på ditt kreditkort

Med appen Collector bank kreditkort har du alltid tillgång till ditt aktuella kortsaldo och kan se dina transaktioner och din senaste faktura, var du än befinner dig.

Du som använder kreditkorten easycard eller easyliving har nu tillgång till appen Collector bank kreditkort, som finns att ladda ner för iPhone. Du hittar dina kreditkortsuppgifter direkt i appen när du loggar in med ditt BankID.

Med Collector bank kreditkort kan du:

  • Se aktuellt saldo på ditt kreditkort
  • Få överblick över dina transaktioner
  • Se din senaste månadsfaktura

App Store

Få pengar tillbaka på dina köp

Koppla ditt Easyliving till Wrapp så kan du få personliga erbjudanden, belöningar och pengar tillbaka på dina köp.

Wrapp är en kostnadsfri app som ger rabatter och erbjudanden på det du gillar att handla. Varje gång du använder ditt Easyliving genereras nya erbjudanden, anpassade efter dig och dina intressen. Du som nyttjar dina erbjudanden kan dessutom få pengar tillbaka på ditt konto.

Såhär fungerar det:

1. Ladda ner appen och koppla ditt Easyliving.
2. Upptäck dina erbjudanden.
3. Handla med kortet och få pengar tillbaka.

App Store    Google Play

Produktinformation

Kreditgivare är Collector Bank AB, Östra Hamngatan 24, 404 39 Göteborg. Telefonnummer 010 161 00 00. Collector Bank AB, org nr 556597-0513, står under Finansinspektionens tillsyn.

Årsavgift är 195 SEK. Vid ett kreditbelopp om 10 000 kr med årlig kreditränta om 13,95 % och 12 betalningsperioder uppgår den effektiva räntan till 19,10 % (14,82 % utan årsavgift). Beräkningen utgår vidare från att krediten nyttjas utan avgift för kontantuttag eller liknande. Andra sätt att utnyttja krediten kan leda till högre effektiv ränta.

Du har rätt att ångra att du ingått kreditavtal med oss inom 14 dagar från det att kreditavtalet undertecknades (ångerfristen). Inget skäl behöver uppges.
Ångrar du dig kan du kontakta oss på något av följande sätt:
Telefon: 010-161 00 60
E-post: easyliving@collector.se
Post: Collector Bank AB/Easyliving, Box 119 14, 404 39 Göteborg 
Fax: 010-161 00 01

Ange namn, adress och telefonnummer eller e-postadress. För att utöva din ångerrätt ska du skicka ditt meddelande innan ångerfristen löpt ut.

När du utövar din ångerrätt upphör rätten att använda kontot omedelbart, och du är skyldig att inom 30 dagar klippa itu ditt kort och skicka tillbaka det till oss. Du måste även betala tillbaka hela lånebeloppet och upplupen ränta. Collector har rätt till ersättning för kreditupplysning och övriga kostnader som vi haft för tjänsten innan vi tog emot meddelandet om att du utövar din ångerrätt. Har du betalat årsavgiften har du rätt att återfå denna med avdrag för den del som belöper på tiden före kreditavtalets frånträde.

Svensk marknadsföringslag och avtalsrätt tillämpas. Kommunikation kommer att finnas tillgänglig på svenska. Se vår information om klagomål för ytterligare information.

Klagomål mot finansinstitut regleras bla i Finansinspektionens författningssamling FFFS 2002:23. Där sägs bla att med klagomål avses att en kund till ett institut i ett enskilt ärende framför konkret missnöje med hanteringen av en finansiell tjänst eller produkt.

Allmänna synpunkter och generella missnöjesyttringar anses i detta sammanhang inte som klagomål liksom ej heller missnöje som måste anses ha ringa betydelse för kunden. Definitionen av Klagomål har betydelse eftersom det finns ett helt regelverk för hur instituten skall agera i Klagomålsärenden.

Collector Bank AB, org nr 556597-0513, står under Finansinspektionens tillsyn. Svensk marknadsföringslag och avtalsrätt tillämpas. Kommunikation kommer att finnas tillgänglig på svenska. 

Gå till klagomål

Ring oss på 010-161 00 60

Du kan också kontakta oss direkt via chatt eller e-post, eller hitta svar på vanliga frågor i vårt forum.

Till kundservice