Försäkringar som ger dig trygghet

Vårt kreditkort Easyliving erbjuder tillsammans med ERV Sverige ett omfattande försäkringsskydd. Kreditkortsförsäkringen gäller när du handlar eller bokar resor och evenemang med ditt kort. 

Ansök om Easyliving

Easyliving – laddat med försäkringar inför och under resan 

Vårt kreditkort Easyliving är ett perfekt kort för dig som älskar att resa! Med kortet kommer flera förmåner och försäkringar som gör att du slipper onödiga avgifter. 

0 % i valutapåslag

För att du ska få ut mesta möjliga av din resebudget har vi tagit bort valutapåslag vid utlandsköp.

Avbeställningsskydd och kompletterande reseförsäkring

När du betalar din resa med kortet ingår både avbeställningsskydd och kompletterande reseförsäkring – med 0 kr i självrisk.

Ingen självrisk om något händer med hyrbilen

När du hyr bil eller vespa/moped utomlands med ditt Easyliving och fordonet blir skadat eller stulet ingår självriskreducering på upp till 15 000 kronor. 

Läs mer


Leveransförsäkring vid internetköp

Försäkringen ersätter skadad vara, saknad vara eller utebliven leverans av vara. Försäkringen gäller från det att en vara köpts via en e-handel registrerad inom EU till dess att den levererats till din hemadress.


Allriskförsäkring

Försäkringen gäller för plötsliga och oförutsedda skador (inklusive förlust) på hemelektronik och hushållsmaskiner som permanent placerats i din ordinarie bostad eller fritidshus i hemlandet. 

Evenemangsskydd

Evenemangsskyddet gäller när du betalat biljetten med kreditkortet och innebär att du får ersättning för avbeställning om du skulle bli sjuk och inte kan gå på konserten, matchen eller föreställningen som du har köpt biljett till. Du behöver inte betala någon självrisk.

Försäkringsinformation

Här har vi samlat information om allt ifrån grundläggande villkor till förköpsinformation – för att du enkelt ska kunna ta del av den information du behöver och vill ha. Om du undrar över något är du välkommen att höra av dig till oss så hjälper vi dig så snabbt som möjligt.

Till försäkringsinformation

Adress

Lilla Bommens Torg 11

411 04 Göteborg

Box 11914, 404 39 Göteborg