Räkna på ett privatlån
Din månadskostnad kan bli:
  kr
warning Max lånetid är 10 år för belopp under 50 000 kr
För att ansöka måste du:
  • Vara minst 20 år
  • Vara folkbokförd i Sverige sedan 2 år
  • Ha en årsinkomst på minst 150 000 kr
  • Inte ha betalningsanmärkningar

När du ansöker görs en kreditprövning där vi bland annat tittar på övriga lån och krediter hos Collector Bank samt andra kreditgivare, för att bedöma din återbetalningsförmåga. Collector tillämpar individuell räntesättning med en nominell ränta från 4,9%–17,15%. Amorteringstiden är 2–10 år för lånebelopp på 50 000 kr och under. Annars 2–18 år. Uppläggningsavgiften är 285 kr. Aviavgift 0 kr vid e-faktura eller autogiro. Vid ett kreditbelopp om 100 000 kr med årlig kreditränta om 8,2% och 5-års löptid (återbetalningstid) uppgår den effektiva räntan till 8,65%.

Spara

Du kan själv välja om du vill ha fria uttag och insättningar till en rörlig ränta, eller om du vill låsa ett större engångsbelopp på ett eller två år till fast ränta. Gör uttag och se ditt saldo på Mina sidor.

Öppna sparkonto

Privatlån

Du vet väl att du alltid får bäst ränta på ditt lån när du ansöker direkt hos oss, jämfört med samma belopp via en förmedlare?

Läs mer och räkna på ditt lån

Kreditkort

Med ett kreditkort får du både frihet och säkerhet. Vi har laddat våra kort med extra förmåner och försäkringar. Du kan välja mellan Easyliving om du är på resande fot  eller Easycard om du vill ha en extra buffert.

Ansök om kreditkort

Har du fått en faktura från oss?

Har du tappat din faktura eller vill du veta mycket du har kvar att betala? Här hjälper vi dig hitta rätt bland de vanligaste frågorna vi får kring våra fakturor.

Läs mer om fakturor