Privat

Samla dina dyra smålån

Du får alltid 0,5% lägre ränta när du söker direkt hos oss jämfört med en förmedlare.

Collectors privatlån

 • Utbetalning sker efter 1-2 bankdagar
 • 0,5% lägre ränta när du söker direkt hos oss
 • Låna upp till 500 000 kr

 • Uppläggningsavgiften är 0 kr. Aviavgift 0 kr vid e-faktura eller autogiro. Vid ett kreditbelopp om 100 000 kr med årlig kreditränta om 8,2% och 5-års löptid (återbetalningstid) uppgår den effektiva räntan till 8,52%.

  Din månadskostnad kan bli:
    kr /mån

  Uppläggningsavgiften är 0 kr. Aviavgift 0 kr vid e-faktura eller autogiro. Vid ett kreditbelopp om 100 000 kr med årlig kreditränta om 8,2% och 5-års löptid (återbetalningstid) uppgår den effektiva räntan till 8,52%.

  Spara

  Du kan själv välja om du vill ha fria uttag och insättningar till en rörlig ränta, eller om du vill låsa ett större engångsbelopp på ett eller två år till fast ränta. Gör uttag och se ditt saldo på Mina sidor.

  Öppna sparkonto

  Privatlån

  Du vet väl att du alltid får bäst ränta på ditt lån när du ansöker direkt hos oss, jämfört med samma belopp via en förmedlare?

  Läs mer och räkna på ditt lån

  Kreditkort

  Med ett kreditkort får du både frihet och säkerhet. Vi har laddat våra kort med extra förmåner och försäkringar. Kreditkortet Easyliving är vårt självklara val, oavsett om du är på resande fot eller bara vill ha en extra buffert.

  Ansök om kreditkort

  Har du fått en faktura från oss?

  Har du tappat din faktura eller vill du veta mycket du har kvar att betala? Här hjälper vi dig hitta rätt bland de vanligaste frågorna vi får kring våra fakturor.

  Läs mer om fakturor