Collector Bank AB har bytt namn till Norion Bank AB. Verksamheten bedrivs genom våra tre varumärken: Norion Bank (Företag och Fastigheter), Walley (Payments) och Collector (Privat). Gå till Norion Bank

Kreditkortet Easyliving

Easyliving är ett Mastercard laddat med förmåner och försäkringar. Kortet kan användas på fler än 30 miljoner inköpsställen världen över, utan valutapåslag – ett perfekt kreditkort för dig som älskar att resa och vill slippa onödiga avgifter.

Ansök nu

Betala tryggt och enkelt – oavsett om du handlar online eller i butik

Med Collectors kreditkort väljer du själv hur du vill betala – allt direkt, dela upp dina köp eller förläng betaltiden på dina fakturor. Du betalar alltså i egen takt, med upp till 56 dagars räntefri kredit. 


Skydd vid små och stora köp

När du handlar med Collectors kreditkort online ingår flera förmåner i form av försäkringar, bland annat leveransförsäkring som ersätter skadad eller utebliven vara och allriskförsäkring som täcker oförutsedda skador på hushållsmaskiner i ditt hem. Om du har otur och inte kan gå på konserten du har bokat, ger evenemangsförsäkringen dig ersättning för avbeställning. Alla försäkringar är utan självrisk.

Läs mer om våra försäkringar


Smart inför och under resan

Om du bokar din resa med Collectors kreditkort ingår både avbeställningsskydd och en kompletterande reseförsäkring. Försäkringen täcker även eventuella skador som kan uppstå i ditt hem medan du är bortrest. Om du hyr bil utomlands ingår även självriskeliminering. Dessutom har kreditkortet 0 % i valutapåslag. Smart när du inte vill betala onödiga avgifter!

 


Kostnadsfritt extrakort

Du som har ett kreditkort hos Collector kan beställa ett extrakort till någon i familjen, helt utan kostnad. Extrakortet har samma funktioner som huvudkortet och fungerar helt enkelt som ett gemensamt kort där ni enklare kan hantera er gemensamma ekonomi. Ni kan även använda er av en och samma kredit när ni handlar och samtidigt ta del av samma förmåner.


Räkneexempel

Vid ett kreditbelopp om 20 000 kr med årlig kreditränta om 17,65 %, 12 månatliga avbetalningsbelopp, 195 kr i årsavgift och 45 räntefria dagar har nyttjats uppgår den effektiva räntan till 17,67 % (2023-06-01). Det totala beloppet att återbetala blir 21 687 kr vilket motsvarar ett månadsbelopp på 1 807 kr. Beräkningen utgår vidare från att krediten nyttjas utan avgift för kontantuttag eller liknande. Andra sätt att utnyttja krediten kan leda till högre effektiv ränta.

Håll koll på ekonomin med vår app

Med vår app får du en tydlig överblick på allt som rör ditt kreditkort, var du än befinner dig. Ladda ner appen för att alltid ha tillgång till ditt aktuella kortsaldo, se dina transaktioner och din senaste faktura.

Länk till App Store Länk till Google Play

Koppla ditt kreditkort till SAS Eurobonus

Om du bokar och betalar din resa med Collectors kreditkort Easyliving ingår en rad förmåner. Du får bland annat extra reseförsäkring, avbokningsskydd om du skulle bli sjuk och slipper valutapåslag om du betalar med kortet i butiker och restauranger utomlands. Du kan dessutom samla extra poäng genom att koppla ditt kort till SAS Eurobonus.

Läs mer

Produktinformation

Här har vi samlat information om våra villkor gällande allt ifrån grundläggande villkor till ångerrätt, avgifter och olika räntor – för att du enkelt ska kunna ta del av den information du behöver och vill ha. Om du undrar över något är du välkommen att höra av dig till oss, så hjälper vi dig så snabbt som möjligt.

Till produktinformation

Adress

Lilla Bommens Torg 11

411 04 Göteborg

Box 11914, 404 39 Göteborg