Erbjudande till dig som har handlat med Walley

Nu får du extra ränta på alla Collectors sparkonton. Hos oss kan du välja bland flera sparkonton för att hitta det som passar just dig. Erbjudandet gäller fram till årsskiftet.

 

 

Öppna sparkonto

Collector och Walley

Walley och Collector är varumärken inom Norion Bank AB, en affärsnära nordisk finansieringsbank. Genom koncernens varumärken Norion Bank, Walley och Collector erbjuds kundanpassade finansieringstjänster som möter distinkta kundbehov inom tre kundsegment: medelstora företag och fastighetsbolag, handlare och privatpersoner.

Kampanjränta – vad innebär det?

Vi ger dig ytterligare 0,10% ränta på samtliga av våra sparkonton. Denna kampanjränta gäller under 6 månader. Exempelvis väljer du vårt ”Sparkonto Extra” med ordinarie ränta 4,00 % får du i stället 4,10 % i kampanjränta under 6 månader.

 

Se våra aktuella sparräntorÖppna sparkonto

Välj ett sparande som passar dig!

Rörligt sparkonto

Collectors rörliga sparkonto är för för dig som vill vara flexibel i ditt sparande. Rörlig ränta med obegränsade insättningar och uttag.

Sparkonto Extra

För dig som vill en mix av rörligt och bundet kontor har vi Sparkonto Extra. Du får en högre rörlig ränta med två fria uttag per år. Minsta sparbelopp 250 000 kr. 

3-månaders sparkonto 

Med Collector 3-mån sparkonto binder du dina pengar i 3 månader till en fast ränta helt utan avgifter. Tryggt och säkert. Engångsinsättning, där lägsta insättning är 10 000 kr.

6-månaders sparkonto

Collector 6-mån sparkonto för dig som vill ha stabilitet i ditt sparande. Bundet i 6 månader, engångsinsättning till en fast ränta helt utan avgifter. Lägsta insättning är 10 000 kr.

1-årigt sparkonto 

För dig som vill spara på lite längre sikt har vi Collector 1-årligt sparkonto. Engångsinsättning på minst 10 000 kronor, till en fast ränta helt utan avgifter.

2-årigt sparkonto

Collector 2-årigt sparkonto är för dig som vill spara på längre sikt till bra ränta helt utan avgifter. Engångsinsättning med lägsta belopp om 10 000 kr till fast ränta.

Enkelt att hålla koll på dina sparpengar!

I Collectors app har vi samlat allt på ett och samma ställe, för att du enkelt ska kunna hålla koll på dina sparpengar. Genom att ladda ner appen får du en tydlig översikt på din ekonomi, på ett snabbt och enkelt sätt. Var du än befinner dig!

Med Collectors app kan du:

 

  • Få en tydlig översikt över dina sparkonton
  • Se intjänad ränta på sparkonto
  • Se din aktuella sparränta
  • Göra insättningar och uttag
  • Öppna nya sparkonton

 

Länk till App Store Länk till Google Play

10 tips för att spara pengar

Att spara pengar är en viktig del av en stabil ekonomi och kan hjälpa dig att nå dina framtida mål. Oavsett om du sparar för att köpa en bostad, vill skapa en buffert eller planerar för pensionen är det viktigt att ha en sparstrategi. Här är 10 tips som kan hjälpa dig att spara pengar och förhindra att du oroar dig lika mycket över pengar. 

Läs våra spartips

Produktinformation

Här har vi samlat information om våra villkor gällande allt ifrån grundläggande villkor till ångerrätt, statlig insättningsgaranti, avgifter och olika räntor – för att du enkelt ska kunna ta del av den information du behöver och vill ha. Om du undrar över något är du välkommen att höra av dig till oss så hjälper vi dig så snabbt som möjligt.

 

Till produktionformation

Adress

Lilla Bommens Torg 11

411 04 Göteborg

Box 11914, 404 39 Göteborg