Så kan du spara pengar genom att samla dina lån

Sitter du på smålån och krediter från flera olika långivare? Då kan du spara tusenlappar genom att samla alla lån till ett enda. Dessutom kan du få bättre villkor och slipper krångla med många olika avier.

låna

Att ha flera lån och krediter kan vara en ganska kostsam historia. Små lån har ofta höga räntor som i längden medför att du betalar mer än du behöver. Ju fler lån och krediter du har, desto fler aviavgifter måste du dessutom betala. Det kan visserligen låta som små summor i sammanhanget, men över tid blir de större än de hade behövt vara.

Genom att samla alla lån och krediter i ett enda privatlån med lägre ränta och längre löptid kan du alltså spara mycket pengar som du kan använda till någonting roligare.

Bör jag samla mina lån och krediter?

För att ta reda på om du kan spara pengar på att samla dina lån bör du räkna ihop de lån och krediter du har idag. Det kan röra sig om allt från billån och andra smålån till avbetalningar på konsumtionsvaror och krediter. Gå igenom räntorna på de olika lånen, samt alla avgifter som tillkommer, för att skapa dig en bild av din totala skuld och din aktuella månadskostnad.

Nu vet du hur din situation ser ut och har ett bra utgångsläge för att ta reda på om du kan förbättra dina villkor och sänka månadskostnaden.

Ansök om privatlån för att samla dina lån

När du ansöker om ett nytt lån vill du att det ska täcka totalsumman av dina befintliga lån och krediter så att du kan använda ditt nya lån för att betala tillbaka de gamla. På så sätt behöver du bara fokusera på att betala en faktura i månaden istället för flera.

Med Collectorlånet kan du låna upp till 500 000 kr med en avbetalningstid på upp till 18 år. Villkoren är individuella och räntan sätts utifrån dina förutsättningar.

Här kan du ansöka om Collectors privatlån för att samla smålån och krediter.