Vad kan du använda privatlån till?

Vissa idéer kan behöva en investering för att kunna bli verklighet. Därför erbjuder vi privatlån med individuella villkor som passar dig som vill satsa på dina drömmar, oavsett vilka de är.

Eftersom ett privatlån är ett lån som inte knyts till någon pant kan du låna till vad du har behov av. Här följer fyra exempel på vad du kan använda ett privatlån till:

Renovera, reparera eller rusta upp hemma

Ibland går saker sönder eller behöver uppdateras. Och ibland behöver man helt enkelt göra mer plats för familjen. Med hjälp av ett privatlån från oss kan du finansiera såväl en köksrenovering och en tillbyggnad på huset som ett garagebygge, inglasning av verandan eller köp av ny värmepump.

Investera i ett drömprojekt

Drömmer du om att öppna gårdscafé på landet, att utveckla nästa stora smartphone-app eller att förverkliga fantasierna om en egen möbelsnickarverkstad? Med ett privatlån kan du få det grundkapital som krävs för att starta aktiebolag, finansiera butiksinredning eller att göra de första investeringarna i din fortsatta framtid.

Köp ny bil, husvagn eller husbil

Vare sig du behöver en ny bil eller drömmer om en egen semesterbostad på hjul kan du använda ett privatlån för att finansiera hela eller delar av köpet. Låna mellan 10 000 kr och 500 000 kr med en avbetalningstid på upp till 15 år. Villkoren är individuella och sätts utifrån dina förutsättningar.

Samla lån och krediter

Kanske sitter du redan idag på lån eller krediter från olika långivare? Då skulle du faktiskt kunna tjäna tusenlappar på att samla dessa småkrediter i ett enda privatlån. Här kan du läsa mer om hur det fungerar att samla sina smålån. 

Finansiera dina drömprojekt med ett privatlån – ansök med BankID och få svar direkt. Vi erbjuder fri uppläggningsavgift och pengarna på kontot efter 1–2 bankdagar. 


Jag vill ansöka om privatlån