Handla tryggt online med kreditkort

När du handlar i webbutiker är det viktigt att kunna göra trygga köp. Med Collectors kreditkort Easyliving får du förmåner i form av försäkringar som skyddar dig vid både små och stora köp.

Tjej shoppar online med kreditkortDet finns många fördelar med ett kreditkort. Det ger dig chans att klara av oplanerade utgifter, trygghet i form av försäkringar samt möjlighet att ta del av erbjudanden oavsett när de dyker upp. Det kan vara bra att tänka på att ett kreditkort är en form av lån. Räntan på ett kreditkort är högre än vid större lån som exempelvis ett bolån eller privatlån. En sund inställning är därför att se ett kreditkort som en möjlighet att parera utgifter eller som ett sätt att kunna ta del av förmåner. Med Collectors kreditkort Easyliving har du upp till 56 räntefria dagar. Om du vill skjuta upp hela eller delar av betalningen efter denna tidsperiod, betalar du ränta för den del av betalningen som du skjuter upp. 

När du handlar online finns det flera saker som du själv kan göra för att kontrollera att hemsidan du handlar från är säker. På sidan ska det till exempel finnas allmänna villkor och företagsinformation och webbadressen ska börja med https och inte bara http. Vid säkra köp behöver du dessutom alltid identifiera dig, bland annat genom bank-id, lösenord och den tre-siffriga koden på baksidan av ditt kort. Självklart ska du dessutom använda lösenord som är svåra att lista ut och aldrig lämna ut personlig information eller dina kortuppgifter till obehöriga.  

Skydd vid små och stora köp 

Genom att använda Easyliving när du handlar online får du en rad förmåner i form av försäkringar. Leveransförsäkringen ersätter skadad eller utebliven vara vid e-handel inom EU medan allriskförsäkringen täcker oförutsedda skador på hushållsmaskiner som placerats permanent i ditt hem. Dessutom får du ett års förlängd garanti på nyinköp av vitvaror och hemelektronik när du använder Collectors kreditkort. Om du har otur och inte kan gå på konserten eller matchen som du har bokat, ger evenemangsförsäkringen dig ersättning för avbeställning. Alla försäkringar är utan självrisk.  

Smart inför och under resan 

Om du bokar din resa med Easyliving ingår både avbeställningsskydd och en kompletterande reseförsäkring. Försäkringen täcker även eventuella skador som kan uppstå i ditt hem medan du är bortrest. En annan fördel med att använda Collectors kreditkort inför din resa är att du kan ta del av bra erbjudanden även i slutet av månaden. Tar du med dig kortet när du åker iväg, så slipper du dessutom valutapåslag när du betalar med kortet i butiker eller restauranger på resmålet. 

Koll på ekonomin med vår app 

Med Collector banks smarta app får du koll på allt som rör ditt kreditkort. I appen kan du enkelt se ditt saldo, betala fakturor och få hjälp av vår digitala assistent. Du kan även kostnadsfritt koppla ett extrakort till ditt Easyliving, som en närstående kan använda. Tänk på att det är du som först ansökte om kortet som är ansvarig för all användning och därmed av betalningen av den använda krediten. 

Läs mer och ansök om Easyliving