Få ut mer av ditt kreditkort med Meniga Rewards

Koppla ditt kreditkort till appen Meniga Rewards, så kan du få personliga erbjudanden eller pengar tillbaka när du handlar i utvalda butiker.

Det finns flera fördelar med att använda ett kreditkort när du handlar online eller i fysiska butiker. Förutom att det ger dig chans att ta del av erbjudanden även i slutet av månaden, ingår det ofta olika typer av försäkringar. Eftersom ett kreditkort är en form av lån är det bra att se kortet just som en möjlighet att kunna ta del av bra rabatter eller som ett sätt att kunna klara av en större, oväntad utgift. Med Collectors kreditkort Easyliving har du upp till 56 räntefria dagar. Om du vill skjuta upp hela eller delar av betalningen efter denna tidsperiod, betalar du ränta för den del av betalningen som du skjuter upp.  

Få erbjudanden i appen 

Genom att koppla ditt Easyliving till appen Meniga Rewards har du möjlighet att få ut extra mycket av ditt kort. När du handlar i utvalda butiker och restauranger får du personliga erbjudanden eller pengar tillbaka på dina köp. I appen kan du enkelt se rabatter i kategorier såsom mode, sport och mat eller vilka erbjudanden som finns inom ett visst geografiskt område. De pengar som du får tillbaka på dina köp sätts in på ditt kort. Du kan även välja att skänka de pengar du får tillbaka till välgörande ändamål.  

Försäkringar för stora och små köp 

För att du ska känna dig trygg när du handlar online ingår det en leveransförsäkring vid E-handel inom EU i Collectors kreditkort. Du får även en allriskförsäkring och ett års förlängd garanti på nyinköp av vitvaror och hemelektronik när du handlar med Easyliving. Om du inte kan gå på ett evenemang som du har bokat, ger evenemangsförsäkringen dig ersättning för avbeställning. Alla försäkringar är utan självrisk.  

I Collector Banks app kan du bland annat se ditt saldo, betala fakturor, spärra ditt kort eller få hjälp av vår digitala assistent. Tryggt och smidigt, eftersom du på så sätt alltid har full koll på allt som rör ditt kreditkort. 

Läs mer om Easyliving och Meniga Rewards 

Läs mer: Koppla ditt kreditkort till SAS Eurobonus