Easyliving – kostnadsfritt extrakort till ditt kreditkort

Ett kreditkort kan ge tydligare överblick kring månadskostnaderna, men också fungera som en extra buffert om det skulle dyka upp oförutsedda kostnader. Vårt kreditkort Easyliving har många fördelar, till exempel kostnadsfritt extrakort. Vi förklarar mer i denna artikel!

Det här innebär ett extrakort 

Ett extrakort innebär att du har flera kort kopplade till samma kredit. Extrakortet har identiska funktioner som huvudkortet och fungerar helt enkelt som ett gemensamt kort där ni enklare kan hantera er gemensamma ekonomi, använda er av en och samma kredit när ni handlar och samtidigt ta del av samma förmåner. 

Tydlig ekonomisk överblick 

Ett kreditkort med extrakort kan vara en väldigt bra lösning om ni är flera vuxna med gemensam ekonomi. Eftersom era gemensamma inköp då är kopplade till samma kredit samlas de på en och samma faktura, vilket ger en tydlig överblick över hushållets ekonomi. På fakturan kan ni se alla månadens transaktioner, samt läsa av vilket kort som genomfört vilket köp. 

Samma förmåner och rabatter 

Genom att använda ett extrakort får ni båda två ta del av de förmåner, rabatter och andra erbjudanden som kreditkortet ger. 

 

Fördelar med ett kreditkort och extrakort hos Collector  

Kostnadsfritt extrakort 

Du som har ett kreditkort hos Collector kan beställa ett extrakort till en närstående över 18 år som är skriven på samma adress som dig, helt utan kostnad.  

Ingen ny kreditupplysning krävs 

När ni skaffar ett extrakort signerar både du och din extrakortsinnehavare med BankID – utan att det krävs en ny kreditupplysning. 

Räntefri period 

Easyliving ger er upp till 56 dagars räntefri kredit. När fakturan kommer går det att välja att betala den helt eller delbetala den mot en räntekostnad. 

 

Jag vill ansöka om ett kreditkort 

 

Jag vill ansöka om extrakort