måndag 30 juni, 2014 20:31

Utmana dina Facebook-vänner i Collector Tennis Game

nför Collector Swedish Open lanserar titelsponsorn Collector ett tennisspel (http://bit.ly/collectortennis) på Facebook. Spelet går ut på att på kortast tid träffa en vän med så många bollar som möjligt. Den mest träffsäkra spelaren vinner en Båstad-weekend för fyra under finalhelgen.

Att se Serena Williams spela på center courten i Båstad är en hårresande upplevelse. I år kommer hon tillbaka. Drömfinalen från förra året ligger färskt i minnet. Svenska Johanna Larsson mot världens främsta idrottskvinna Serena Williams.

Vinsten i Collector Tennis Game innehåller övernattning i juniorsvit för fyra på Hotell Skansen, goodie bags samt tennisbiljetter till veckans semifinaler och finaler live i Båstad.

Tävla och utmana dina vänner via länken: http://bit.ly/collectortennis

Tournament Director för Collector Swedish Open Nina Wennerström om årets tennis.

"Årets startfält är det starkaste i Collector Swedish Opens historia. Världsettan Serena Williams utmanas av världstolvan Flavia Penetta och världens 15:e bäst rankade tjej Carla Suarez Navarro, en äkta grusspecialist som slagit många meriterade spelare. Att Serena valt att återkomma till Båstad känns helt fantastiskt. Hon blev förra året utnämnd till världens främsta idrottskvinna i alla kategorier. Tack vare Serena pratas det redan om Collector Swedish Open både inom och utom Sveriges gränser. Och biljetterna säljs för fullt. Det är även väldigt roligt att se Johanna Larssons resultat i Paris. Jag tror många minns Johannas final mot Serena från förra året. Johanna höjer sig ofta på hemmaplan i Båstad, så jag tror Johanna blir att räkna med i år igen... Nu pågår Wimbledon för fullt för tennistjejerna och sedan är det Båstad och Collector Swedish Open som står på schemat för Serena och co - Vi ses i Båstad!” 

Om Collector Swedish Open Tävlingen spelas i Båstad 14 - 20 juli 2014. Collector har sponsrat tävlingen sedan starten i Båstad 2009. Tävlingen är en del av WTA-Touren och är framröstad som den populäraste tävlingen på WTA-touren. Tennis är den största professionella sporten för damer med många karismatiska spelare. Årets stora stjärnor är Serena Williams, Falvia Penetta, Johanna Larsson och Carla Suarez Navarro. Serena är utnämnd till världens främsta idrottskvinna med 15 grand slam titlar och två olympiska guldmedaljer från London. Utöver tennis och seminarier fylls veckan med artistuppträdanden och festligheter. Mer information om Collector Swedish Open: http://women.swedishopen.org/

Presskontakter

Madeleine Mörch 
Head of IR & Communications 

Lilla Bommens Torg 11 
411 04 Göteborg

Om Collector Bank

Collector är en börsnoterad bank som är specialiserad på finansieringslösningar för företag och privatpersoner, med särskilt fokus på små och medelstora företags behov. Läs mer om Collector

Prenumerera
  • Obligatoriskt fält
  • Obligatoriskt fält
  • Obligatoriskt fält

  • Obligatoriskt fält

  • Obligatoriskt fält

  • Ej giltig epostadress.