torsdag 27 september, 2018 09:30

Sofia Brax ny chef för HR och hållbarhet i Collector Bank

Sofia Brax har utsetts till Chief HR and Sustainability Officer i Collector Bank. Sofia kommer senast från egen konsultverksamhet inom HR-strategi och transformation. Hon har även gjort en lång karriär inom Lindex som ytterst ansvarig för HR, hållbarhet och kommunikation.

Sofia Brax har under 13 år varit HR-, hållbarhets- och kommunikationsdirektör på Lindex fram till så sent som sommaren 2017. Dessförinnan hade hon flera olika HR- och kompetensrelaterade tjänster i en rad företag, däribland Telia. Sofia har en kandidatexamen i organisationspsykologi och är utbildad inom marknadsekonomi, psykosyntes och mänskliga rättigheter.

Sofia Brax har en stor passion för och gedigen erfarenhet inom områden som är oerhört viktiga för oss – medarbetarkraft, kundfokus och hållbarhet. Det är mycket glädjande att kunna knyta Sofia till Collector Banks ledning, säger Martin Nossman, CEO Collector Bank.

–  Det känns fantastiskt roligt. Collector Bank är ett företag där medarbetarnas engagemang och den entreprenöriella företagskulturen är centrala för företagets framgång. Jag ser verkligen fram emot att få bli en del av detta team och att tillsammans med medarbetare och ledning bidra till Collectors fortsatta utveckling, säger Sofia Brax.

Sofia Brax tillträder sin tjänst den 1 december och efterträder Sandra Schedwin.


För ytterligare information, vänligen kontakta:
Martin Nossman, CEO Collector Bank I Telefon +46 703 30 26 75 I E-post martin.nossman@collectorbank.se

Presskontakter

Madeleine Mörch 
Head of IR & Communications 

Lilla Bommens Torg 11 
411 04 Göteborg

Om Collector Bank

Collector är en börsnoterad bank som är specialiserad på finansieringslösningar för företag och privatpersoner, med särskilt fokus på små och medelstora företags behov. Läs mer om Collector

Prenumerera
  • Obligatoriskt fält
  • Obligatoriskt fält
  • Obligatoriskt fält

  • Obligatoriskt fält

  • Obligatoriskt fält

  • Ej giltig epostadress.