tisdag 29 april, 2014 16:22

Lena Apler ny styrelseledamot i Hand in Hand

Vid Hand In Hands årsstämma den 10 april valdes Lena Apler in i styrelsen. Collector har i flera år stöttat verksamheten som jobbar med att bekämpa fattigdom genom utbildning och företagande.

"Jag tycker att Hand in Hands idé att tillhandahålla mikrolån för att främja försörjning och sysselsättning till kvinnor i utvecklingsländer är strålande. Entreprenörskap driver utveckling effektivare än bistånd och bidrag. Genom att ta plats i styrelsen kan jag fortsätta bidra till att Hand in Hand växer och att fler människor får möjligheten att ta sig ur fattigdom genom företagande”, säger Lena Apler, styrelseordförande Collector.

"Lena Apler har varit personligt engagerad i Hand in Hand under lång tid och har gedigen kunskap om vår verksamhet. Utöver detta har hon solid erfarenhet från finansbranschen och som kvinnlig entreprenör. Vi ser fram emot den förstärkning av vår styrelse som Lena bidrar med", kommenterar Charlotte Bohman, Generalsekreterare Hand in Hand Sweden.

Mer info: http://www.handinhand.nu/vilka-vi-ar/sverige/var-styrelse/

Läs mer om Collectors engagemang i Hand in Handhttps://collector.se/sv/Om-Collector/Corporate-Social-Responsibility-/Hand-in-Hand/

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Lena Apler, Styrelseordförande, Collector, lena.apler@collector.se, + 46 705-  25 65 80

Åsa Hillsten Eklund, Marketing Manager, Collector, asa.hillsteneklund@collector.se, +46 700 – 81 81 17 

Charlotte Bohman, Hand in Hand, Charlotte.bohman@handinhand.nu