tisdag 8 januari, 2019 09:00

Jonas Björkman ny CIO i Collector

Jonas Björkman har utsetts till ny Chief Information Officer i Collector. Jonas kommer senast från en tjänst som CIO på Lindex.

Collectors nya CIO har lång erfarenhet av IT och kommer senast från en tjänst på Lindex där han varit CIO sedan 2006. Han har också erfarenhet från bland annat Semcon. Jonas har en civilingenjörsexamen i industriell ekonomi från Chalmers.

– Jonas har en god historik när det gäller att utveckla affärsnära, agil och kostnadseffektiv IT. Vi är mycket glada över att välkomna honom till Collectors ledning, säger Martin Nossman, CEO på Collector.

– Collector är ett entreprenörsdrivet, innovativt företag och har en framstående position i en bransch under snabb förändring. Jag ser verkligen fram emot att tillsammans med mina nya kollegor fortsätta utveckla Collectors tjänster i nära samarbete med affärsverksamheten, säger Jonas Björkman.

Jonas Björkman tillträder tjänsten under våren och efterträder Magnus Lenngren som varit tf CIO sedan Camilla Dorvall lämnade bolaget.

För ytterligare information:

Martin Nossman, CEO I Telefon +46 703 30 26 75 I E-post martin.nossman@collectorbank.se 

Presskontakter

Madeleine Mörch 
Head of IR & Communications 

Lilla Bommens Torg 11 
411 04 Göteborg

Om Collector Bank

Collector är en börsnoterad bank som är specialiserad på finansieringslösningar för företag och privatpersoner, med särskilt fokus på små och medelstora företags behov. Läs mer om Collector

Prenumerera
  • Obligatoriskt fält
  • Obligatoriskt fält
  • Obligatoriskt fält

  • Obligatoriskt fält

  • Obligatoriskt fält

  • Ej giltig epostadress.