måndag 5 februari, 2018 14:00

Johanna Niklasson ny kommunikations-chef i Collector Bank

Göteborg, Sverige – Collector AB (publ) (Nasdaq Stockholm: COLL)

Johanna Niklasson har utsetts till ny kommunikationschef (CCO) i Collector Bank och tillträder sin tjänst senast vid halvårsskiftet. Johanna kommer närmast från Stampen Media (Göteborgs-Posten och fem lokaltidningar) där hon haft rollen som Marknadsdirektör.

Johanna Niklasson har studerat Medie- och kommunikationsvetenskap med inriktning på strategisk kommunikation. Närmast kommer Johanna från tjänsten som Marknadsdirektör på Stampen Media med ansvar för bolagets privata (B2C)-intäkter samt all marknadskommunikation för både B2C och B2B. Dessförinnan arbetade Johanna som Marknads- och affärsutvecklingschef samt Kommunikationschef i mediebolaget Promedia.

”Det är mycket glädjande att knyta till sig Johanna till Collectorgänget. Johanna har bred och lång erfarenhet av affärstutvecklingsarbete, strategisk kommunikation och digital utveckling som är mycket värdefullt för Collectors framtida strategiska position., säger Liza Nyberg, VD på Collector Bank. 

 

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Liza Nyberg, VD Collector Bank I Telefon 073-910 00 00 I E-post liza.nyberg@collectorbank.se

Presskontakter

Madeleine Mörch 
Head of IR & Communications 

Lilla Bommens Torg 11 
411 04 Göteborg

Om Collector Bank

Collector är en börsnoterad bank som är specialiserad på finansieringslösningar för företag och privatpersoner, med särskilt fokus på små och medelstora företags behov. Läs mer om Collector

Prenumerera
  • Obligatoriskt fält
  • Obligatoriskt fält
  • Obligatoriskt fält

  • Obligatoriskt fält

  • Obligatoriskt fält

  • Ej giltig epostadress.