onsdag 5 oktober, 2016 17:35 | Regulatorisk information

Collectors VD lämnar sin tjänst under våren 2017

Göteborg, Sverige – Collector AB (publ.) (Nasdaq Stockholm: COLL). Collectors VD och koncernchef Stefan Alexandersson har idag informerat styrelsen att han avser att lämna sitt uppdrag. Han kommer att kvarstå i sin nuvarande roll under sin uppsägningstid. Processen för att hitta en ny VD och koncernchef kommer att inledas omgående och leds av Collectors styrelseordförande, Lena Apler.

”Stefan har varit i bolaget under närmare tolv år av obruten tillväxt i olika roller som IT-chef, CFO, VVD samt VD. Det har varit ett nöje att tillsammans med Stefan utveckla bolaget. Vår gemensamma syn på vikten av god kultur, entreprenörskap parat med struktur, har möjliggjort den exempellösa tillväxten med god kvalitét och resultatnivå. Att leda ett tillväxtbolag är oerhört stimulerande, men också krävande. Jag har full respekt för att Stefan nu anser tiden mogen att lämna över till nästa ledare. Vi räknar med att ha en ersättare på plats under våren 2017.” Lena Apler Styrelseordförande Collector.

”Efter att under närmare 12 år på Collector ha medverkat till att växa bolaget organiskt med över 15 gånger och under min tid som VD bland annat fått banktillstånd, genomfört en börsintroduktion och transformerat bolaget till Nordens ledande digitala nischbank är det dags för nya utmaningar.” Stefan Alexandersson, VD Collector.


För ytterligare information, vänligen kontakta:
Lena Apler, Styrelseordförande Collector I Telefon +46 70-525 65 80 I E-post lena.apler@collectorbank.se
Erik Selin, Vice styrelseordförande Collector I Telefon +46 70-607 47 90 I E-post erik.selin@balder.se 

Denna information är sådan information som Collector AB är skyldig att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning och lagen om värdepappersmarknaden. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersoners försorg, för offentliggörande den 5 oktober 2016 kl. 17.35 CET. Börsen: Tickerkod COLL

Presskontakter

Madeleine Mörch 
Head of IR & Communications 

Lilla Bommens Torg 11 
411 04 Göteborg

Om Collector Bank

Collector är en börsnoterad bank som är specialiserad på finansieringslösningar för företag och privatpersoner, med särskilt fokus på små och medelstora företags behov. Läs mer om Collector

Prenumerera
  • Obligatoriskt fält
  • Obligatoriskt fält
  • Obligatoriskt fält

  • Obligatoriskt fält

  • Obligatoriskt fält

  • Ej giltig epostadress.