tisdag 2 april, 2019 09:00 | Regulatorisk information

Collector utser Peter Olsson till ny CFO

Peter Olsson har idag utsetts till ny CFO i Collector. Peter kommer närmast från SEB där han har haft rollen som Managing Director inom Corporate Finance.

Peter har bred erfarenhet från den nordiska och europeiska kapitalmarknaden genom sin karriär på SEB, där han har varit ansvarig för den nordiska rådgivningsverksamheten gentemot den finansiella sektorn, och dessförinnan J.P. Morgan. Han har en civilekonomexamen från Handelshögskolan i Stockholm.

– Vi är mycket nöjda med rekryteringen och det är glädjande att stärka ledningen med ytterligare erfarenhet från bank- och finansmarknaden, säger Martin Nossman, CEO i Collector.

– Det känns fantastiskt att få möjligheten att ansluta till organisationen på Collector. Jag har känt bolaget under en längre tid i min roll som rådgivare. Collector är ett väldigt intressant bolag med stor potential framåt, säger Peter Olsson.

Peter Olsson tillträder som CFO senast den 1 juli 2019.

Collector har även anställt Madeleine Mörch som Finance & IR Manager. Madeleine kommer närmast från SEB Corporate Finance där hon främst har arbetat med rådgivning gentemot den finansiella sektorn.


För ytterligare information: 

Martin Nossman I CEO I Telefon +46 703 30 26 75 I E-post martin.nossman@collectorbank.se 

Presskontakter

Madeleine Mörch 
Head of IR & Communications 

Lilla Bommens Torg 11 
411 04 Göteborg

Om Collector Bank

Collector är en börsnoterad bank som är specialiserad på finansieringslösningar för företag och privatpersoner, med särskilt fokus på små och medelstora företags behov. Läs mer om Collector

Prenumerera
  • Obligatoriskt fält
  • Obligatoriskt fält
  • Obligatoriskt fält

  • Obligatoriskt fält

  • Obligatoriskt fält

  • Ej giltig epostadress.