tisdag 24 mars, 2015 08:04

Collector och Nets förenklar handel i Norden

Collector och Nets har ingått ett samarbete för att erbjuda e-handeln en helhetslösning för betalningar på nätet i hela Norden.

     I samarbete med Nets skapar vi en lättanvänd lösning där vi erbjuder de mest relevanta betalsätten på nätet. Det innebär att hela utbudet om faktura, delbetalning, kort och direktbanksbetalning nu integreras via en teknisk plattform, säger Åsa Hillsten Eklund, Communication & IR Manager, Collector

Nets är en av Nordeuropas ledande leverantörer av betalningslösningar med 2 450 anställda i Norden. Man utvecklar säkra och smidiga lösningar inom finansiell infrastruktur genom att minska avståndet mellan köp och betalning.

     Vi ser fram emot att kunna erbjuda våra ehandelskunder ytterligare ett attraktivt betalsätt och stärka vårt utbud av helhetsösningar. Tillsammans med Collector kommer vi att förenkla många betalningar och utöka vår populära Easy Payment-lösning till att omfatta även fakturabetalning, säger Jens-Michael Jessen, Senior business manager e-commerce and mobile, Nets.

     Genom vårt samarbete kan handlare i hela Norden enkelt ansluta sig till Collector och Nets för kundvänliga betallösningar. E-handeln omsatte förra året 141 Mdr i Norden. Detta kräver enkla och väl fungerande betallösningar, vilket vi möjliggör, säger Mikael Anstrin, Head of Retail, Collector.

Presskontakter

Madeleine Mörch 
Head of IR & Communications 

Lilla Bommens Torg 11 
411 04 Göteborg

Om Collector Bank

Collector är en börsnoterad bank som är specialiserad på finansieringslösningar för företag och privatpersoner, med särskilt fokus på små och medelstora företags behov. Läs mer om Collector

Prenumerera
  • Obligatoriskt fält
  • Obligatoriskt fält
  • Obligatoriskt fält

  • Obligatoriskt fält

  • Obligatoriskt fält

  • Ej giltig epostadress.