onsdag 18 februari, 2015 09:13

Collector inleder samarbete med Högskolan i Borås

För att ytterligare utveckla kundvänliga betallösningar för handel samarbetar Collector sedan årsskiftet med Högskolan i Borås inom ramen för forskningsprogrammet SIIR.

Swedish Institute for Innovative Retailing, SIIR, vid Högskolan i Borås, involverar flera forskningsområden inom bl.a. handel, IT och logistik.

”Här finns en bred källa av väl underbyggd kunskap. Vi ser samarbetet med SIIR som ett naturligt steg i vår fortsatta utveckling av kundvänliga betallösningar, där vi får en ökad insikt i vad som skapar kundupplevt värde” säger Mikael Anstrin, affärsområdeschef för Collector Commerce.

"Kundvänliga betalningslösningar är ofta nyckeln till kundvärde. Betalningen är sällan slutet på relationen mellan kund och handlare, utan början på en lång resa. Att tillsammans med Collector fördjupa kunskapen om kundvärde är en spännande utmaning som verkligen engagerar oss forskare." säger Malin Sundström, PhD och Assistant Professor, Academic Director vid SIIR.

Collector har satt upp betallösningar för över 4000 handlare i Norden. Kunderna är både e-handlare och butikskedjor och har det gemensamt att de efterfrågat en fakturalösning som ger smidigare hantering och bättre upplevelse hos slutkunden. Samarbetet med Högskolan i Borås är ett led i detta. 

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Åsa Hillsten Eklund, Communication & IR Manager, asa.hillsteneklund@collector.se, + 46 700- 81 81 17

Om Collector
Collector är ett kreditmarknadsbolag på väg att bli bank. Vi erbjuder bättre affärer genom individuella lösningar på nutida finansutmaningar: Modern factoring, flexibla betalsystem, mänsklig kredithantering, enkla privatlån, smarta kreditkort och lönsamt sparande. Med entreprenörskap, engagemang och etik anpassar vi hela tiden våra tjänster och produkter och utvecklar nya. Collectors snabbföränderliga miljö, där nya idéer och annorlunda tankar är den gemensamma drivkraften, har gett tillväxt sedan 1999. Koncernen omsatte 697Mkr under 2013. Resultat före skatt 191 Mkr. Balansomslutning 4,8 Md. Läs mer på www.collector.se


Presskontakter

Madeleine Mörch 
Head of IR & Communications 

Lilla Bommens Torg 11 
411 04 Göteborg

Om Collector Bank

Collector är en börsnoterad bank som är specialiserad på finansieringslösningar för företag och privatpersoner, med särskilt fokus på små och medelstora företags behov. Läs mer om Collector

Prenumerera
  • Obligatoriskt fält
  • Obligatoriskt fält
  • Obligatoriskt fält

  • Obligatoriskt fält

  • Obligatoriskt fält

  • Ej giltig epostadress.