måndag 5 september, 2016 11:15

Collector Bank stärker ledningen med ny HR Director

Göteborg, Sverige – Collector AB ( publ.) (Nasdaq Stockholm: COLL). Collector Bank utökar lednings- gruppen med ny HR Director Sandra Schedwin. Sandra har flera års erfarenhet inom HR och kommer närmast från Länsförsäkringar där hon haft olika befattningar inom såväl HR som verksamhetsutveckling, försäljning och kundservice. 

Collectors organisation växer och kulturen är en viktig del i fortsatt framgång. Bara under sista året har mer än 100 personer anställts, främst inom IT. Rollen innebär att möta en mängd behov såsom att stödja chefer och medarbetare, bidra strategiskt till affären, vara förändringsledare, bidra aktivt i ledningsgrupp och hantera den administrativa rollen. Sandras främsta uppgift blir att driva, utveckla och förvalta Collectors kultur och organisation.

“ Det känns otroligt roligt och spännande att komma in i ett företag som Collector. Som HR Director är det extra stimulerande att se värdeorden ”entreprenörskap, engagemang och etik” inte bara är fina ord som står på ett papper utan faktiskt något som syns och känns från första dagen man stiger in på kontoret.  Jag ser fram emot att på alla plan bidra till att Collector fortsätter vara en arbetsgivare i framkant.“
HR Director Collector, Sandra Schedwin

” Collector har fortsatt tydligt mål att vara en av Sveriges absolut mest attraktiva och moderna arbetsplats. Sandra, med sitt affärsdrivna HR-tänk, ger bra förutsättningar för att fortsätta den ambitionen.”
CEO Collector, Stefan Alexandersson

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Stefan Alexandersson, CEO I Telefon +46 70-607 38 87 I E-post stefan.alexandersson@collectorbank.se
Åsa Hillsten Eklund, CCO & IR I Telefon +46 70-081 81 17 I E-post asa.hillsteneklund@collectorbank.se