onsdag 6 mars, 2019 11:00

Collector Bank och Betterwealth lanserar digital investeringstjänst

Nu lanserar Collector Bank och Betterwealth en gemensam digital investeringstjänst. Tjänsten låter privatpersoner investera i skräddarsydda portföljer baserat på kundens mål och riskbenägenhet. Dessutom gör tjänsten det enkelt att ta större ansvar med sina investeringar eftersom en del automatiskt investeras i hållbara fonder.

– Innovation är viktigt för oss på Collector. Det är glädjande att vi nu kan lansera en investeringstjänst tillsammans med Betterwealth. Att vi dessutom kan erbjuda en portfölj som innehåller hållbara placeringar till en konkurrenskraftig avgift är ännu bättre, säger Martin Nossman, CEO på Collector Bank.

– Vi gör det enkelt att spara smart. På ett par minuter kan du starta ett sparande i globalt diversifierade portföljer av prisvärda indexfonder som bidrar till en bättre framtid, säger Henrik Jönsson, investeringsansvarig hos BetterWealth.

Tjänsten är en automatiserad rådgivningstjänst som bygger på algoritmbaserad portföljförvaltning. BetterWealth riktar sig till privatpersoner och företag med fokus på en stabil riskjusterad avkastning. Bolaget skräddarsyr varje portfölj utifrån användarens mål med investeringen. Collector Bank har investerat i Betterwealth genom Collector Ventures.

Presskontakter

Madeleine Mörch 
Head of IR & Communications 

Lilla Bommens Torg 11 
411 04 Göteborg

Om Collector Bank

Collector är en börsnoterad bank som är specialiserad på finansieringslösningar för företag och privatpersoner, med särskilt fokus på små och medelstora företags behov. Läs mer om Collector

Prenumerera
  • Obligatoriskt fält
  • Obligatoriskt fält
  • Obligatoriskt fält

  • Obligatoriskt fält

  • Obligatoriskt fält

  • Ej giltig epostadress.