torsdag 8 februari, 2018 15:45

Collector Bank inleder samarbete med 24SevenFinans

Collector Bank inleder ett samarbete med 24SevenFinans som innebär att alla deras kunder erbjuds helautomatiserad faktura­­­­finansiering med kreditbeslut inom några sekunder. Samtidigt investerar Collector Ventures i 24SevenFinans och stärker därmed ytterligare sin position inom Fintech.

Den integrerade fakturaköpstjänsten är den första produkten där teknologi möjliggör marknadsmässiga fördelar. Detta ska fortlöpande komplimenteras med nya finansiella tjänster integrerade i det norska bank- och redovisningssystemet (ERP) och som kommer att ske tillsammans med Collector Bank.

– Collector Bank är den naturliga samarbetspartnern när det gäller digitala bank- och finansieringslösningar mot små och medelstora företag i Norden. Samarbetet kommer att med den senaste generationens IT-system förenkla vardagen för små och medelstora företag avseende administration, likviditet och betalflöden, så att du som företagare kan fokusera på din verksamhet istället för långrandiga möten med din bankman, säger Tobias Lange, VD på 24SevenFinans. Kunderna får omedelbart tillgång till likviditet vid fakturautskicket samtidigt som de är uppkopplade till sin bankredovisning fortsätter Tobias Lange.

– Genom samarbetet med 24SevenFinans stärker vi nu vårt erbjudande till små och medelstora företag genom att de enkelt och snabbt kan få tillgång till finansiering via digitala tjänster, säger Thomas Gunnarsson, Country Manager Norge för Collector Bank.

För ytterligare information:
Liza Nyberg, CEO Collector Bank I Telefon 073-910 00 00 I E-post
liza.nyberg@collectorbank.se 
Thomas Gunnarsson, Country Manager Norge, Collector Bank I Telefon +47 900 81 991I E-post
thomas.gunnarsson@collectorbank.se