torsdag 23 oktober, 2014 18:05

CDON Group väljer Collector som ny fakturaleverantör

CDON Group med dotterbolagen Nelly.com, Tretti, Lekmer, CDON och Gymgrossisten väljer Collector som ny leverantör för fakturabetalning på den europeiska marknaden. 

Enligt Collector kommer deras flexibilitet och vilja att skapa specialanpassningar förenkla fakturahanteringen för CDON Groups dotterbolag i Norge, Finland, Danmark, Tyskland, Österrike och Holland.

– Vi är mycket glada över att få CDON Groups förtroende. Att Collector klarar att möta samtliga krav från Nordens största e-handelsaktörer är ännu ett bevis på att vi har lyckats med strategin att vara en av de absolut bästa fakturaleverantörerna för e-handel, säger Stefan Alexandersson, VD, Collector.

Tretti använder redan nu Collector som fakturaleverantör och resterande butiker ansluter inför julhandeln. CDON Group har med sitt stora flöde av orders unika behov som kräver speciella processer för att optimera försäljningen.

Sedan 2005 har Collector erbjudit e-handlare en trygg fakturalösning i flera länder. För slutkunden som handlar hos Nelly.com, Tretti, Lekmer, CDON och Gymgrossisten innebär Collectors lösning ett tryggt och enkelt betalsätt där varan skickas hem innan kunden behöver betala. Det finns även möjlighet att delbetala köpet. Collector erbjuder konsumentvänliga betallösningar med stor flexibilitet och generös kredit.