Pressreleaser

torsdag 6 mars, 2014 06:27
Lena Apler Sveriges tredje mäktigaste kvinnliga entreprenör

Veckans Affärer har för sextonde året i rad utnämnt Sveriges mäktigaste kvinnor.  Via listan lyfter de fram inspirationskällor och förebilder i svenskt näringsliv. Nytt för i år är en vidare definition av begreppet makt. Listan över näringslivets mäktigaste entreprenörer består av grundare som rankats efter bolagets omsättning, potential och deras eget inflytande i bolaget i dag.

fredag 19 juli, 2013 18:32
Konsumentens beteende i modebranschen

Under temat ”Det svenska modeundret” arrangerade idag Collector ett samtal på scen under damtennisveckan Collector Swedish Open i Båstad. I dagens samtal diskuterades vad som utmärker svenska modeföretag och vilka faktorer som krävs för att lyckas. Dessutom var  konsumentens beteende på agendan.

torsdag 18 juli, 2013 16:34
Hur bör e-handlarna möta sina kunder?

Under temat ”Digital. Viral. Betal. Smarta val!” arrangerade idag Collector ett samtal på scen under damtennisveckan Collector Swedish Open i Båstad.  Hur betalar vi i framtiden, hur kommer våra konsumtionsmönster att se ut och vad är det som driver handeln på nätet? Panelen diskuterade vad som krävs av e-handlarna för att möta konsumenten och vikten av ett välkänt varumärke.

onsdag 17 juli, 2013 17:43
Är du en smart privatekonom?

Under temat ”Spara/Konsumera – Investera/Placera” arrangerade idag Collector ett samtal på scen under damtennisveckan Collector Swedish Open i Båstad.  Panelen, med expertis inom placeringar och rådgivning, diskuterade hur vi på bästa sätt planerar vår ekonomi och placerar långsiktigt och klokt.

Presskontakter

Madeleine Mörch 
Head of IR & Communications 

Lilla Bommens Torg 11 
411 04 Göteborg

Om Collector Bank

Collector är en börsnoterad bank som är specialiserad på finansieringslösningar för företag och privatpersoner, med särskilt fokus på små och medelstora företags behov. Läs mer om Collector

Prenumerera
  • Obligatoriskt fält
  • Obligatoriskt fält
  • Obligatoriskt fält

  • Obligatoriskt fält

  • Obligatoriskt fält

  • Ej giltig epostadress.