Pressreleaser

torsdag 6 mars, 2014 06:27
Lena Apler Sveriges tredje mäktigaste kvinnliga entreprenör

Veckans Affärer har för sextonde året i rad utnämnt Sveriges mäktigaste kvinnor.  Via listan lyfter de fram inspirationskällor och förebilder i svenskt näringsliv. Nytt för i år är en vidare definition av begreppet makt. Listan över näringslivets mäktigaste entreprenörer består av grundare som rankats efter bolagets omsättning, potential och deras eget inflytande i bolaget i dag.

fredag 19 juli, 2013 18:32
Konsumentens beteende i modebranschen

Under temat ”Det svenska modeundret” arrangerade idag Collector ett samtal på scen under damtennisveckan Collector Swedish Open i Båstad. I dagens samtal diskuterades vad som utmärker svenska modeföretag och vilka faktorer som krävs för att lyckas. Dessutom var  konsumentens beteende på agendan.

torsdag 18 juli, 2013 16:34
Hur bör e-handlarna möta sina kunder?

Under temat ”Digital. Viral. Betal. Smarta val!” arrangerade idag Collector ett samtal på scen under damtennisveckan Collector Swedish Open i Båstad.  Hur betalar vi i framtiden, hur kommer våra konsumtionsmönster att se ut och vad är det som driver handeln på nätet? Panelen diskuterade vad som krävs av e-handlarna för att möta konsumenten och vikten av ett välkänt varumärke.

onsdag 17 juli, 2013 17:43
Är du en smart privatekonom?

Under temat ”Spara/Konsumera – Investera/Placera” arrangerade idag Collector ett samtal på scen under damtennisveckan Collector Swedish Open i Båstad.  Panelen, med expertis inom placeringar och rådgivning, diskuterade hur vi på bästa sätt planerar vår ekonomi och placerar långsiktigt och klokt.