Skånska Byggvaror byter till Collector - får en partner som hanterar alla försäljningskanaler

Det nordiska byggvaruhuset Skånska Byggvaror har valt att byta till Collector som leverantör av betallösningar både i butik och online i Sverige, Norge och Finland. ”Med Collector får vi en partner som hanterar alla våra försäljningskanaler”, säger Jonas Rylander på Skånska Byggvaror.


Skånska Byggvaror är ett av de ledande byggvaruföretagen i Norden, med fokus på uterum, växthus, stugor, fönster, dörrar och förvaring. Företaget har idag försäljning både i butik och online och kunderna kan dessutom ringa in sina beställningar. Med en så pass stor och varierande kundgrupp ställer det givetvis höga krav på en anpassningsbar betalningsprocess i alla kanaler. Något som Collector lyckats lösa genom teknisk expertis och förståelse för branschen.

Genom att byta till Collector kan Skånska Byggvaror nu även erbjuda sina kunder fler och mer relevanta betalsätt, både i B2C- och B2B-segementen.

– Med Collector får vi en partner som hanterar alla våra försäljningskanaler med en checkout som kommer förenkla mycket för våra kunder. Med nya och förbättrade integrationer kommer vi minska vår administration och frigöra resurser för att stärka våra kundrelationer, säger Jonas Rylander, CTO på Skånska byggvaror.

Samtidigt förbättras möjligheterna för byggvaruföretaget att synas och kommunicera med kunderna under efterköpsupplevelsen.

– Vi ser fram emot att tillsammans med Skånska Byggvaror förbättra köpupplevelsen i deras olika kanaler. Genom att samla data från alla försäljningskanaler skapas fler insikter, vilket både kan öka försäljningen och stärka kundrelationerna, säger Mikael Anstrin, General Manager Payments på Collector.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Mikael Anstrin General Manager Payments, Collector Bank
Telefon: 073 656 21 28
E-post: mikael.anstrin@collectorbank.se

Jonas Rylander, CTO, Skånska Byggvaror
Telefon: 070 144 31 72
E-post: jonas.rylander@skanskabyggvaror.se