Koppla ditt Easyliving-kort till SAS EuroBonus

Äntligen kan du koppla ditt Easyliving-kort till SAS EuroBonus och få massor av EuroBonus Extrapoäng när du handlar i någon av de alla anslutna affärerna och restaurangerna.

Ditt kreditkort kan bli ännu bättre

Tänk dig att ditt Easyliving-kort med avbeställningsskydd, kompletterande reseskydd och 0 kr i valutapåslag nu blir ännu bättre! Båda våra kreditkort Easyliving och Easycard kan nämligen kopplas till SAS EuroBonus – snabbt, enkelt och kostnadsfritt! Du tjänar helt enkelt poäng när du handlar hos någon av de tusentals anslutna ställena. Win win!

Vad behöver du göra för att få bonus?

Innan dina poäng kan börja ramla in behöver du bara bli SAS EuroBonus-medlem och koppla ditt kreditkort till ditt EuroBonus-nummer. Därefter är det bara att ta med dig ditt kopplade kort när du går ut och shoppar, äter på restaurang eller unnar dig en finkaffe – och samtidigt få bonus som du kan nyttja till någonting roligt!

Vad kan du använda din bonus till?

Dina intjänade EuroBonus-poäng kan användas till att boka hotell, köpa eller uppgradera en flygresa, handla i EuroBonus Shop och i utvalda webbutiker. 

Koppla flera kort!

Skulle det vara så att du vill koppla flera betalkort till ditt EuroBonus-nummer är det inga problem. Dina intjänade poäng samlas nämligen på ett ställe, oavsett vilket kort du använder. När du loggar in på ditt konto på SAS hemsida får du en tydlig översikt av alla dina poäng. Shoppa, ät och boka en bonusresa!

Jag vill koppla mitt kort till SAS EuroBonus!