Framtidsäkra din digitala affär med Storm Commerce e-handelsplattform

Nu kan du ha din e-handel hos Storm Commerce, en molnbaserad plattform för skalbar digital handel med valfritt CMS.

Storm Commerce Plattform

Storm Commerce e-handelsplattform är en skalbar molntjänst om möjliggör digital handel fullt integrerad med dina befintliga system såsom t.ex. affärssystem, CRM, logistik- och betallösningar. Med sin moderna och API-baserade arkitektur ger Storm Commerce förutsättningarna att tillsammans med valfritt CMS skapa framtidens e-handelslösningar för både B2C som B2B.

Plattformen säljs som en SaaS-tjänst vilket ger ett problemfritt ägandeskap och skalbarhet. Storm Commerce ansvarar för all drift och underhåll och som kund får du kontinuerliga och automatiska uppgraderingar. Det ingår i SaaS-avgiften.

En SaaS-tjänst erbjuder färdig och konfigurerbar funktionalitet samt kostnadseffektiv och dynamisk skalbarhet. E-handelsplattformen kan växa i takt med din affär över tid. Flexibiliteten ger ditt företag möjlighet att starta litet och sedan utrymme att växa oavsett om du expanderar till flera länder, adderar flera varumärken eller utökar ditt sortiment.

Storm Commerce har, precis som Collector, många större kunder www.storm.io/kunder som bedriver e-handel samt riktar sig specifikt till B2B-företag som har helt andra funktionella krav såsom t.ex. kundspecifika villkor, sortimentsavgränsningar, olika leveransaddresser mm.

Vill du veta mer? Kontakta Johan Andersson: johan.andersson@collectorbank.se