Öka din försäljning med fler betalsätt i butik

Med vår nya butikslösning Betala senare kan dina kunder plocka sina varor i butik och sedan välja betalsätt hemma i lugn och ro. Det gör det enkelt och flexibelt för både dig och dina kunder.

Öka din försäljning med Betala senare - Collector Bank

Det hela är väldigt enkelt. Dina kunder plockar sina varor i butiken precis som vanligt och du registrerar dem. Kunden väljer sedan tjänsten Betala senare och godkänner köpet med mobilt Bank-ID. Ett sms skickas direkt med en bekräftelse på genomfört köp. Allt är klart på några få sekunder.

Den stora fördelen med den nya lösningen är att dina kunder inte behöver stå i butiken och fundera på vilken typ av betalning de vill göra. Kunden har nämligen 30 dagar på sig att bestämma hur de vill betala. Och när de vill betala loggar de enkelt in på Collector Mina sidor och väljer det betalsätt som passar dem bäst. De kan välja mellan faktura, delbetalning eller via konto. Betalningsprocessen i butik går fortare och du kan lägga tid på att hjälpa andra kunder. Det ger dig också minskad fakturaadministration.

Under våren rullar vi ut tjänsten i Coloramabutiker runt om i landet. Vill du också öka din försäljning? Kontakta josef.bosaeus@collectorbank.se så berättar vi mer.