Förverkliga dina sommardrömmar!

De flesta idéer är värda att förverkliga. Och ibland behövs en investering för att en dröm ska bli verklighet. Vi erbjuder privatlån med individuell ränta som passar dig som är trött på att vänta.

Låna

Sommaren närmar sig med stormsteg och visst längtar man bara efter lata dagar och varma sommarkvällar. Kanske drömmer du om att bygga en stor terrass eller köpa segelbåten du pratat om så länge? Men ibland tar det längre tid att spara ihop till de där drömmarna än man beräknat – oväntade utgifter och situationer uppstår ofta när man minst anar det.

Men visst hade det varit tråkigt att vänta till nästa sommar bara för att du inte hunnit spara ihop hela kostnaden till din dröm? Med privatlån får du möjlighet att njuta av din investering direkt och betala medans du använder den. Dina drömmar kan förverkligas snabbare än du tror, så vänta inte i onödan.
 

Vill du ta ett lån utan säkerhet?

Med Collectors privatlån kan du låna upp till 500 000 kr i upp till 18 år. Ansökan görs smidigt på nätet med hjälp av Mobilt BankID och erbjuds individuella villkor baserade på dina förutsättningar. Du vet väl att du dessutom alltid får 0,5% lägre ränta när du ansöker direkt hos oss jämfört med en förmedlare.

Här kan du räkna på ett lån utan säkerhet