Därför ska du boka semestern med kreditkort

Äntligen dags att boka sommarens semester. Men innan du trycker på köp kan det vara bra att fundera på vilket kort du ska använda. Ett kreditkort kan nämligen ha många fördelar när du bokar semestern och är utomlands.

Därför ska du boka semestern med kreditkort

Att göra sommarplaner och boka resor är både roligt och lite läskigt. Tänk om någonting händer eller du skulle bli sjuk? Resfeber kan ju faktiskt inträffa även bokstavligt om du har otur. Men bokar du din resa med vårt kreditkort Easyliving får du flera fördelar, som en kompletterande reseförsäkring där bland annat avbeställningsskydd ingår utan extra kostnad. Inte helt dumt va?

En komplettering till din hemförsäkring
En hemförsäkring kan se ut på olika sätt, så innan du bokar din resa kan det vara en bra idé att se över vad som ingår i den du har. Ofta ingår inget avbeställningsskydd och det är då Easyliving kommer in i bilden. Om du bokar din resa med Easyliving ingår avbeställningsskydd och vi betalar självrisken om du skulle bli sjuk eller få förhinder. En riktig win-win eftersom du slipper oroa dig för att förlora pengar. Och du, glöm inte packa ner ditt EU-kort från försäkringskassan också.

Ersättning vid förseningar
I den kompletterande reseförsäkringen ingår även skydd för om du skulle bli försenad eller ditt bagage skulle försvinna. Det är förstås fortfarande lika irriterande att missa en anslutning eller stå utan badkläder i 35 gradig värme, men med försäkringen kan du i alla fall känna dig trygg i möjligheterna att få ersättning för dina bekymmer. Ett plåster på såren helt enkelt.

Inget valutapåslag när du är utomlands
En till fördel med att använda kreditkortet Easyliving är att det inte är något valutapåslag när du är utomlands. Det innebär att det inte tillkommer några extra kostnader när du shoppar eller köper lunch på semestern. Och visst är det ganska skönt att kunna leva fullt istället för att fundera kring kontanter och hitta bankomater? Kort sagt gör Easyliving att du får ut det mesta möjliga av din resebudget. Det tycker vi känns schysst!

Läs mer om våra försäkringar här och ansök om ditt kort redan idag!