Vi tror på dina idéer

Är vi en bank eller en värld av möjligheter? Vi tror att det går att kombinera och vill gärna förklara för dig hur vi tänker.

Kanske känner du igen vårt namn eller har sett vår logga. Möjligen vet du att vi är en bank, kanske till och med en digital nischbank? Men vad betyder det egentligen och vad är det vi erbjuder som de andra bankerna verkar ha glömt på vägen?

Jo, vi är en bank som inte bara bryr oss om pengar. Det viktigaste för oss är idéer – det är ju idéer som driver världens framåt. Små idéer och stora idéer. Idéen att åka till ett spännande ställe, renovera din lägenhet eller låta ditt företag gå från just idé till verklighet. Eller varför inte expandera på en ny marknad?

Vår vision är att förverkliga idéer. Och det är nu pengarna kommer in i bilden. För om vi ska vara krassa – utan pengar är det svårt att förverkliga idéer, oavsett om det handlar om en resa, renovering eller ett företag. 

Om du tror på dina idéer så hjälper vi dig att förverkliga dem. Dessutom lovar vi att ständigt jobba för att komma på bättre idéer och hitta nya lösningar som skapar ännu mer värde för dig.

Vi erbjuder tjänster för både privat- och företagskunder. Är du nyfiken? Tveka inte att kontakta oss så svarar vi på dina frågor. 

Har du en idé som du vill förverkliga? Ett smart sparande är ett första steg på vägen.

Här kommer tre tips till dig som vill börja spara