Spira gör det enkelt att spara i aktier

Det finns olika sätt att spara. Långsiktigt, kortsiktigt och med låg eller hög risk. En kombination är att föredra, därför har vi tagit fram Spira. Ett långsiktigt aktiesparande för dig som tycker börsen känns som en djungel.

Som du vet kan sparande se ut på olika sätt. I traditionella sparkonton, aktier eller i en investering som till exempel en lägenhet. I bankvärden brukar man prata om att inte placera alla ägg i samma korg. Det innebär helt enkelt att det är smart att dela upp sitt sparande på olika sätt med olika risknivå.   

Är aktier krångligt?

Ett sparkonto med ränta är ett bra exempel på ett långsiktigt sparande med låg risk. Detta är alltså bra att kombinera med en annan sparandeform, som till exempel aktier. Dock är aktier ofta förknippat med krångel, svåra ord och mycket kunskap vilket skrämmer många från att ta steget in på börsen. Det tycker vi är synd. Därför har vi i samarbete med Aktieinvest tagit fram ett enkelt aktiesparande där du inte behöver några förkunskaper om aktiehandel. För att det ska vara enkelt att komma igång, helt enkelt!  

Spira – ett enkelt aktiesparande

Spira är appen där du månadssparar i aktier, och det fiffiga är att det är vi gör jobbet åt dig. Du behöver inte lära dig några svåra ord eller hålla koll på börsnyheterna, det enda du behöver bestämma är hur mycket du ska spara varje månad. När du har skapat ditt konto sätter du upp ett månadssparande med autogiro. Din insättning fördelas på sju av Stockholmsbörsens största investmentbolag. Sedan sköter sig ditt sparande helt automatiskt och du kan följa utvecklingen i appen. Du kan såklart ändra belopp, pausa eller avsluta när du vill. Spira är alltså ett långsiktigt aktiesparande som ger dig mer tid till sådant som du tycker är roligt – kanske fila på dina framtidsplaner eller bara leva lite mer i nuet?

Kom ihåg att idéer och drömmar aldrig kan vara för stora. Om du vågar satsa på dina idéer så hjälper vi dig att förverkliga dem. Ett genomtänk sparande är ett första steg på vägen. Kanske kan du nå dina drömmar snabbare än du tror?

Kom igång redan idag

Google play App Store

 

Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. Pengar som placeras i aktier kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det investerade kapitalet.