Vi hjälper dig att förverkliga dina drömmar

Att bestiga en bergstopp, resa till spännande platser, gifta sig eller att kunna gå i pension tidigare än 65? Vi alla har olika drömmar och det finns olika sätt att nå dem på. I den här artikeln har vi samlat tips på hur du kan uppnå just dina drömmar.

Bestiga berg? Så förverkligar du dina drömmar med hjälp av våra produkter Grunden i en balanserad ekonomi är, föga förvånande, ett smart sparande. I längden skapar det en trygghet och en frihet som låter dig följa dina drömmar. Försök att lägga undan lite pengar varje månad och skapa en trygghet. Riskerna med ett sparkonto är näst intill obefintliga om du placerar pengarna på ett konto med insättningsgaranti. Säkert, enkelt och supersmart, helt enkelt.

Men om du vill hänga med dina vänner på en weekend eller en konsert trots att det är ett par dagar kvar till löning? Om du inte vill använda dina sparpengar till resan eller konserten kan ett kreditkort vara en god idé. Dels kan du dela upp betalningen som du vill och med många (läs: våra) kreditkort får du dessutom rese- och evenemangsförsäkring om du bokar med kortet. Då ingår både avbeställningsskydd och reseförsäkring. Och skulle den där weekend-resan bli av så kan du ju betala utan valutapåslag med vårt Easyliving. Ett kreditkort är alltså en god idé om du vill balansera dina utgifter och om du vill ut och resa!

Om du vill köpa den där bilen du länge drömt om då? Varför ska du inte betala den med ett kreditkort? Det kan du naturligtvis göra, men om du tar ett privatlån brukar räntan generellt vara lägre och avbetalningstiden längre vilket lämpar sig bättre för större inköp så som fordon, renoveringar eller för att förverkliga en riktigt stor idé.

I korthet: Spara alltid, res med kreditkort och känn dig trygg samt fundera på att ta ett privatlån om du vet att du kan betala av drömmen under en längre tid!