Collector sponsrar Framgångspodden

Idag kan vi stolt avslöja att Collector Bank blir ny huvudsponsor av Framgångspodden – Nordens största inspirations- och businesspodcast. Vi kan dessutom se fram emot en ny stående programpunkt som får namnet ”Framgångstipsen med Apler och Pärleros”.

Framgångspodden, som drivs av entreprenören Alexander Pärleros, startade 2015 med en idé om att intervjua Sveriges mest framgångsrika entreprenörer och företagsledare. Med åren har podden utvecklats och idag kan man lyssna på intervjuer med allt från idrottsmän och musiker till företagsledare och TV-personligheter som berättar om vad som gjort just dem framgångsrika inom sitt gebit.

När Collectors grundare Lena Apler gästade Framgångspodden i avsnitt 108 tidigare i år lade hon märke till poddens engagerade lyssnarskara. Sedan dess har hon och Pärleros hållit kontakten. Nu intensifieras alltså samarbetet i form av Collectors sponsorskap och Lena Aplers stående deltagande i podden, i programpunkten ”Framgångstipsen med Apler och Pärleros” som kommer att rullas ut senare under hösten.

– Lena är en av mina absolut största förebilder och hennes driv är imponerande. I ”Framgångstipsen med Apler och Pärleros” ska hon få hjälpa mig att gå på djupet kring hur man får ett bolag att växa och vad som krävs för att drömmar ska bli verklighet, säger Alexander Pärleros om samarbetet.

Det första avsnittet i samarbetet släpptes idag. Du kan lyssna på det här

Missade du avsnittet med Lena Apler? Det hittar du här