Poddsamarbete med Skäringer & Mannheimer

Vi är glada och stolta över vårt samarbete med podcasten ”Skäringer & Mannheimer”. På kort tid har den blivit en av de mest lyssnade samtalspoddarna i Sverige, med en miljon nedladdningar i veckan.

Mia Skäringer och Anna Mannheimer kände inte varandra innan podden startade. I varje avsnitt ses de över en kopp kaffe för att prata om livet i stort som smått, och humor blandas med allvar. Med två av Sveriges absolut roligaste och mest charmiga komiker blir det förstås galet underhållande och alldeles underbart! Därför tyckte vi på Collector Bank att det var en självklarhet att gå in i ett sponsorsamarbete med duon.

Lyssning rekommenderas starkt! Ett nytt avsnitt släpps varje måndag och hittills finns det elva avsnitt att ladda ner på: http://skaringermannheimer.libsyn.com/