Vinn festivalpass till Way Out West!

Vill du ta med dina polare på sommarens häftigaste festivalupplevelse – och få proffsfotade bilder till Instagram på köpet? Nu har du chansen!

Way out west

Collector Bank söker ett kompisgäng som vill gå på Way Out West i sommar. Känner du dig träffad? Delta i vår tävling så kan du och tre av dina vänner vinna varsitt tredagarspass till festivalen. Ni får dessutom Collectors exklusiva Easy Way Out-armband som ger access till en serie utvalda tjänster som underlättar er festivalupplevelse lite extra.

Det enda vi vill ha i utbyte är att låta en fotograf följa er för att dokumentera era äventyr, både före och under festivalbesöket. Självklart bjuder vi på några snygga bilder så att ni kan skryta på Instagram om er festivalupplevelse.

Låter det intressant? Lägg upp en bild på ditt gäng på Instagram. Skriv en kort beskrivning om er och motivera varför ni bör vinna biljetterna. Tagga de tre vänner som du vill ta med dig på festivalen och använd hashtaggen #CollectorEasyWayOut så hittar vi din bild. Kom ihåg att du måste ha en öppen profil. Tävlingen pågår till och med den 28 juni 2017.

Lycka till!

För fullständiga tävlingsvillkor, se https://www.collector.se/om-collector/event/way-out-west-tavling#villkor.