Vad kan man använda privatlån till?

De flesta idéer är värda att förverkliga. Men vissa idéer kan behöva en investering för att kunna bli verklighet. Därför erbjuder Collector ett privatlån med individuella villkor som passar dig som vill satsa på dina drömmar, oavsett vilka de är.

Eftersom ett privatlån är ett lån som inte knyts till någon pant kan du låna till vad du har behov av. Här följer fyra exempel på vad du kan använda ett privatlån till, men egentligen är det bara din fantasi som sätter gränserna.

1. Investera i ett drömprojekt

Drömmer du om att öppna gårdscafé på landet, att utveckla nästa stora smartphone-app eller att förverkliga fantasierna om en egen möbelsnickarverkstad? Med ett privatlån kan du få det grundkapital som krävs för att starta aktiebolag, finansiera butiksinredning eller att göra de första investeringarna i din fortsatta framtid.

2. Köp ny bil, husvagn eller husbil

Vare sig du behöver en ny bil eller drömmer om en egen semesterbostad på hjul kan du använda ett privatlån från Collector för att finansiera hela eller delar av köpet. Med Collectorlånet kan du låna upp till 500 000 kr med en avbetalningstid på upp till 15 år. Villkoren är individuella och sätts utifrån dina förutsättningar.

3. Renovera, reparera eller rusta upp hemma

Ibland går saker sönder eller behöver lite ny finish. Och ibland behöver man helt enkelt göra mer plats för familjen. Med ett privatlån kan du finansiera såväl en tillbyggnad på huset och ett garagebygge som inglasning av verandan eller köp av ny värmepump.

4. Samla lån och krediter

Kanske sitter du redan idag på lån eller krediter från olika långivare? Då skulle du faktiskt kunna tjäna tusenlappar på att samla dessa småkrediter i ett enda privatlån. Här kan du läsa mer om hur det fungerar att samla sina smålån

Är du redo att förverkliga en idé eller investera i ett drömprojekt? Klicka här för att läsa mer och ansöka om ett privatlån från Collector