Collector Visionaries – en marknadsplats för bra idéer

På Collector Bank tror vi på kraften i bra idéer. Faktiskt så mycket att vi gjort uttrycket ”Believe in the idea” till vårt motto. Trots att vi jobbar med pengar förstår vi att det är människors idéer och visioner som driver världen framåt. Pengar är bara ett verktyg för att förverkliga dem.

Därför har vi skapat sajten Collector Visionaries – en digital arena där vi lyfter udda och innovativa idéer från en utvald skara start ups. Vi kallar dem visionärer, för det är precis vad de är.

Bland visionärerna på sajten hittar du Göteborgsföretaget Strawbees som står på gränsen till internationellt genombrott. Där finns de nytänkande produkterna Vill Bada och Dog Butler vars skapare identifierat mänskliga behov och tagit fram produkter som verkligen sticker ut från mängden. Du kan dessutom läsa om idén som vi tror kommer att bli sommarens stora friluftstrend: Vishing.

I och med Collector Visionaries tar vi på oss rollen som e-handlare och hjälper våra visionärer att sälja sina produkter. På så sätt kan vi lyfta deras smarta idéer samtidigt som vi får en inblick i våra kunders vardag. De erfarenheter och insikter vi får med oss kommer vi att använda för att kontinuerligt förfina och förbättra vår betallösning Collector Checkout.

Så ta gärna en titt på sajten för att inspireras av våra visionärer. Vem vet, kanske hittar du en ny favorit bland deras produkter? I så fall kan du handla direkt från hemsidan för att samtidigt få en känsla av Collector Checkout på köpet.

Du hittar våra visionärer på collectorvisionaries.se