4 fördelar med kreditkort

Funderar du på att ansöka om ett kreditkort? Bra tänkt, det finns många bra skäl. Här listar vi fyra anledningar att välja ett Collector Easyliving.

easyliving

1. Du får en extra buffert i plånboken

När du har ett kreditkort slipper du oroa dig för oväntade eller feltajmade utgifter som bilreparationer eller kostsamma tandläkarbesök. Dessutom kan du dra nytta av bra erbjudanden även om de skulle dyka upp sent i månaden. Kanske ramlar du över drömsängen till reapris eller hittar en välbehövlig sista minuten-resa strax innan löning?

Med Collector Easyliving har du upp till 56 räntefria dagar på dina köp och behöver inte betala någon ränta så länge du betalar hela fakturan när den kommer. Vill du dela upp betalningen så är det självklart helt okej.

2. Du kan känna dig trygg på resan

Med ett kreditkort på resan har du alltid en extra trygghet i plånboken. Med kreditkortet kan du till exempel betala depositionsavgifter, extra hotellnätter eller biljetter som du inte räknat in i din resebudget. När du hyr bil eller vespa/moped utomlands med ditt Easyliving och fordonet blir skadat eller stulet ingår självriskreducering på upp till 15 000 kronor.  

Om du använder Collector Easyliving när du bokar resan ingår både reseförsäkring och avbeställningsskydd i köpet. Dessutom slipper du valutapåslag när du betalar med kortet i utlandet. På så sätt behöver du inte betala mer än nödvändigt.

3. Du handlar säkert och smidigt

När du handlar med ett Collector Easyliving får du alltid lite mer än du betalar för. Du får till exempel upp till ett års förlängd garanti om du köper vitvaror eller hemelektronik med kortet och vid köp av hushållsmaskiner ingår allriskförsäkring helt automatiskt.

Självklart är Easyliving kopplat till Mobilt BankId när du handlar på nätet, för att minska risken för kortbedrägerier.

4. Ett kort för dig med nåt att se fram emot

Om du använder Collector Easyliving vid köp av biljetter till konsert, teater, festivaler eller andra evenemang ingår ett evenemangsskydd med kostnadsfri avbokning om du skulle bli sjuk eller skadad. På så sätt slipper du oroa dig över försäkringar och kan fokusera på roliga upplevelser istället.

Vill du också ha ett Collector Easyliving? Ansök idag!