Testa nya betalkoll – betala dina räkningar i mobilen

Har du testat Collector betalkoll – ekonomiappen som skapar bättre balans i privatekonomin? Vi lanserade nyligen en ny version som finns att ladda ner i App Store och Google Play.

Den nya versionen av betalkoll gör att det blir ännu enklare att balansera månadens utgifter. Skanna bara dina räkningar med appen och skicka dem till oss på Collector.

Vi betalar dina fakturor i tid och ser till att du istället får hela månadens utgifter samlade på en enda faktura som kommer både till appen och i brevlådan. Välj själv om du vill betala hela beloppet direkt eller dela upp betalningen. Ladda ner och testa Collector betalkoll redan idag!  

App store Google play

räkningar på hög

Sex skäl att använda Collector betalkoll

  1. Det är enkelt. Bara skanna, klicka och skicka.
  2. Du får överblick. Alla fakturor samlas i appen så att du kan se hur stora utgifter du har varje månad.
  3. Dina räkningar betalas i tid. Collector betalar alla fakturor innan förfallodagen, så att du slipper hålla koll på alla datum i räkningshögen.
  4. Balans i ekonomin. Din månadskostnad samlas på en enda faktura, som du alltid har 30 dagar på dig att betala. Många utgifter en månad? Då kan du dela upp betalningen!
  5. Inga dolda avgifter. Att använda betalkoll är kostnadsfritt. Ränta och aviavgift tillkommer bara om du delar upp samlingsfakturan. Du ser direkt i appen vad en delbetalning kommer att kosta. 
  6. Upp till 50 000 kr i kredit. När du registrerar dig och godkänns som användare får du 10 000 kr i kredit, men du kan alltid ansöka om att höja nivån så att den rymmer hela månadens utgifter. Här kan du läsa mer om Collector betalkoll.

 

App store Google play