Lena Apler berättar om framtidens betallösningar på D-Congress

Den 9 mars arrangeras D-Congress på Svenska Mässan i Göteborg. Konferensen, som är Nordens största mötesplats för digital handel, arrangeras i år för 39:e gången och förväntas locka ca 1 700 deltagare. Collectors grundare Lena Apler är en av mässans föreläsare.

Lena AplerD-Congress arrangeras på Svenska Mässan i Göteborg och lockar deltagare inom bland annat handel, e-commerce, marknadsföring, logistik, IT, affärsutveckling, webb och strategi. Under dagen kommer de att kunna besöka ca 110 utställare och lyssna till ca 40 talare från 6 olika scener.

Collector deltar på mässan

Vi på Collector Bank är en av mässans platinapartners och finns på plats med en monter under hela dagen för att berätta om våra smidiga betallösningar för e-handel. Collectors grundare och styrelseordförande Lena Apler kommer dessutom att ta plats på Innovationsscenen för att prata om hur digitala innovationer kan tillgodose såväl e-handlarnas som slutkundernas växande behov och förväntningar.

Planerar du att besöka D-Congress? Tveka inte på att komma förbi vår monter, på plats H04:12, för att samtala om e-handelns utmaningar och möjligheter. 

Läs mer om Collectors betallösningar för e-handel redan nu.