4 skäl att välja faktura när du handlar på nätet

Att handla på nätet är ett bekvämt alternativ till vanlig shopping. Du kan fylla din kundkorg i lugn och ro och jämföra priser mellan olika butiker. Dessutom kan du ofta välja mellan flera betalsätt. Här följer 4 bra anledningar att betala med faktura.

kamera

1. Det är enkelt

När du väljer fakturabetalning behöver du varken ha kort eller bankdosa nära till hands vid checkout. Istället får du en faktura via e-post eller i paketet vid leverans.

2. Du får tid att kontrollera varan

Osäker på om tröjan kommer att passa eller om tapeterna har rätt färg? Välj faktura så får du hem varan och kan kontrollera den innan du betalar. Collectors fakturor har 30 dagars betaltid som standard, vilket ger dig gott om tid att prova. Om något är fel kan du returnera varan utan att behöva ligga ute med pengar.

3. Du kan samla dina utgifter

Många väljer fakturabetalning för att samla sina utgifter och betala allt i slutet av månaden. Därför har fakturor från Collector Bank 30 dagars förfallotid som standard. Om du kontaktar oss i tid kan vi vanligtvis flytta förfallodatumet upp till två veckor ytterligare. 

4. Du kan delbetala i egen takt

Vissa månader gör man fler stora inköp än andra. När du väljer att handla mot faktura kan du dela upp betalningen för att balansera dina utgifter över tid. Fakturor från Collector kan delbetalas i upp till 36 månader, men självklart kan du även betala av dem snabbare än så.

Har du frågor om Collectors fakturor? Här kan du läsa mer.  

Visste du att …

… du kan se alla dina aktiva fakturor från Collector Bank på Mina Sidor. Du kan se hur mycket du har kvar att betala på de fakturor som du valt att dela upp samt om det är möjligt att flytta förfallodatum på dina fakturor.