Koppla ditt kreditkort till appen Meniga Rewards - såhär enkelt är det.

Visste du att ditt kreditkort från Collector kan kopplas till Meniga Rewards så att du får personliga erbjudanden, belöningar och pengar tillbaka på dina köp?

Koppla ditt kort till Meniga awards för cashbackMeniga Rewards fungerar med både Easycard och Easyliving och är lätt att koppla till ditt kort. Ladda bara ner Meniga Rewards i App Store eller Google Play och följ instruktionerna i appen.

Personliga erbjudanden

Så fort du kopplat ditt kort kommer du att se dina erbjudanden i appens startvy. Här samlas såväl rabatter och stämpelkort som cashback-erbjudanden. Dessa uppdateras hela tiden med nya erbjudanden som baseras på var du handlar.

Meniga Rewards app är helt gratis att använda. Du behöver inte göra något annat än att kika på vilka erbjudanden som är tillgängliga för dig i appen, handla hos dina favoritvarumärken och använda det betalkortet som du länkar till Meniga Rewards app - sedan kommer belöningen rakt in på ditt bankkonto - riktiga pengar! Du får dina cashbacks utbetalda inom några dagar. Meniga Rewards fungerar både online och i fysiska butiker. 

Har du inget kreditkort? Sugen på att prova Meniga Rewards, men saknar kreditkort från Collector? Läs mer och ansök om våra förmånliga kreditkort här!