Collector investerar i Nordkap

2017-02-07. Idag tillkännagavs att Collector AB investerar i den molnbaserade treasurylösningen Nordkap, vilket ytterligare stärker vår position inom Fintech.

Nordkap tillhandahåller en modern och webbaserad treasury-plattform som i dagsläget huvudsakligen vänder sig till fastighetsbolag. Collector Bank kommer att använda tjänsten och blir därmed pilot för anpassning av lösningen för finansiella företag.

 – Nordkap är ytterligare ett exempel på hur en molnbaserad tjänst kan förenkla hanteringen av stor datamängd och komplicerad materia. Nordkap har hittat en nisch med jättestor tillväxtpotential globalt. Collector Bank ska nu tillämpa Nordkaps lösning i den egna verksamheten, meddelar Lena Apler, grundare & styrelseordförande i Collector, i ett pressmeddelande.

Klicka här för att läsa pressmeddelandet i sin helhet.