Collector Bank är ett Karriärföretag

Collector Bank har blivit utsett till ett av Årets Karriärföretag 2018. Det innebär att vi är en av de 100 svenska arbetsgivare om har den högsta kvalitén i sitt Employer Branding-arbete och som kan erbjuda unika karriär- och utvecklingsmöjligheter.

Kariärföretag

Karriärföretagen är svensk kvalitetsstämpel och delas ut årligen till 100 arbetsgivare i Sverige. Syftet är att utmärka de företag eller organisationer som bedriver ett gediget och professionellt arbete med Employer Branding.

Juryns motivering till att Collector Bank blivit ett Karriärföretag 2018 är följande:

”Med ett nytänkande kring finanslösningar och innovativa medarbetare som präglas av entreprenörskap bedriver Collector Bank sitt Employer Branding-arbete på yttersta sätt. Nya lösningar och teknik i fokus gör Collector Bank till en attraktiv arbetsgivare för framtidsinriktade individer. Collector Bank kan därför titulera sig som ett av Sveriges Karriärföretag 2018.”